פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים מחבר האמת שאני עושה תואר בטכניון ובזמן שנותר לי במקום לעבוד אני עושה עוד תואר באוניברסיטת חיפהככה שדי חסר לי זמןואישתי בשלנית על הפנים..
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים אני לא יודע מה כדאי לך לאכול, אבל לא משנה מה זה, תשפוך על זה ריבת צ'ילי וכל העסק נהיה טעים יותר ב1000%
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים תקנה מחבת פסים ותכין כל סוג בשר שתרצה על זהזה ממש מהיר ופשוט, אני מכין על זה חזה עוף/פרגיות/קבב טריים, בהנחה שהם הופשרו מראש- תוך 10 דקות יש לך בשר מוכןיוצא גם ממש טעים, כמעט כמו על האש ולא יבש כמו שעושים בתנור(ובטח הרבה יותר טעים מקנוי מוכן..)אני מוסיף לזה גם פסטה שאני מכין אבל זה לוקח קצת יותר זמן אז לשיקולך..
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים האמת שאני עושה תואר בטכניון ובזמן שנותר לי במקום לעבוד אני עושה עוד תואר באוניברסיטת חיפהככה שדי חסר לי זמןואישתי בשלנית על הפנים..אפשר לשאול למה אתה עושה שתי תארים שונים בשתי מוסדות שונים במקביל?
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים פשוט להכנה, ועם סיר מספיק גדול זה גם יספיק לך ל5 ימים כמו כלום-http://www.bazekalim.com/2007/05/30/chili-con-carne/
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים קניתי ווק לא מזמן והתחלתי להקפיץ. אתה קונה נתחי בשר טרי טרי בדרך הביתה. קוצץ קצת ירקות, מטבל קצת את הבשר, שם שמן זית בווק (וקצת רוטב אסיאתי אם בא לך) ואז מקפיץ. תוך כמה דקות יש לך ארוחה טעימה וטריה מדהימה.
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים ^ אני שונא ווק! זה גדול, כבד ומגושם. אם אתה לא ממוצא אסייתי ולמדת את רזיי ההקפצה לא תגיע לתוצאות מושלמות. ונגיד וכן, המחבת/סיר הזו ענקית, יקרה וכבדה... :-\ משהו שפותח הת'רד לא חפץ בו כל כך ואני מזדהה איתו. אגב, נזכרתי במשהו. אם אתה מחפש ארוחה מהירה וזריזה אתה תמיד יכול לחיות על "מנה- חמה". תעדכן אותנו בתוצאות אחרי חודש...
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים אתה לא חייב להקפיץ את הווק, אפשר לערבב עם כף עץ או שניים. זה לא כבד יותר מדי, וזה לא ממש משנה לשום דבר. את הווק שלי קניתי ב30 שקל במבצע כלשהוא. ותוצאות טובות לא בעיה להשיג. השיטה מאוד פשוטה כמו שהסבירו בסרט, צריך לשמוע תסססססססס חזק כל הזמן, אם לא שומעים אז אתה מעמיס יותר מדי או האש קטנה מדי. מקסימום תעשה כמה נסיונות תלמד מטעויות ותיק תק אתה מומחה. מנה חמה זה בושה וחרפה. זה לא טעים..עד מגעיל. זה לא מזין. זה גם לא משתלם כלכלית ביחס למה שאפשר לאכול באותו איזור סכום כסף.
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים ^ אני שונא ווק! זה גדול, כבד ומגושם. אם אתה לא ממוצא אסייתי ולמדת את רזיי ההקפצה לא תגיע לתוצאות מושלמות. ונגיד וכן, המחבת/סיר הזו ענקית, יקרה וכבדה... :-\ משהו שפותח הת'רד לא חפץ בו כל כך ואני מזדהה איתו. אומנם לתוצאות מושלמות אתה באמת צריך להיות עם עיינים מלוכסנות אבל לתוצאות טעימות וטובות אתה יכול להגיע מאוד מהר. אה, ו - ווק זה ממש לא כבד.
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים Pelmini זה כיסוניי בצק עם בשר. מאכל נפוץ בעיקר אצל יוצאי חבר העמים. זה מגיע קפוא בשקית, אתה שם כמה יחידות שאתה רוצה במים רותחים, מרתיח 5-6 דקות וזה מוכן. ממש טעים עם קטשופ/רוטב עגבניות ממליץ בחום! אני אוהב גם את הססיקות הלא הן הנקניקיות הרוסיות.אני לא מסוגל לאכול דברים כאלה כשאני לא יודע מי הכין את זה ואיך.במקום זה אפשר להכין בעצמך פירשקי, הרבה יותר קל להכנה ולא פחות טעים.כשרוצים לחמם משהו פריך ולא רוצים שהוא יהיה רטוב מחממים אותו בטיגון או עדיף בתנור כדי שלא יספוג שמן... אני נוהג לתת לו חימום קל מאד במיקרו רק כדי שיפשיר ואת שאר החימום בתנור כדי שישאר פריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.