עבור לתוכן

אפשר להוסיף עוד 4G RAM ללוח DUEL CHANNEL ?

Featured Replies

פורסם

הלוח GIGABYTE MA770OT-UDE

כרגע יש לי 4G RAM

אני רוצה להוסיף עוד 4G אבל הלוח הוא DUEL CHANNEL

האם זה אפשרי?

פורסם

אם אתה מתכוון ל-GA-MA770T-UD3,

ויש לך 2x2gb אז כן... יש לך 4 חריצי זיכרון, כל עוד אתה רוצה לחבר רק 4 סטיקים, שלא עולים על 16GB אין שום בעיה.

רק שים לב למתח...

פורסם

לדעתי עדיף לך כרטיסי זיכרון מDDR2\DDR3 במידה והוא תומך כי הצריכת חשמל תהיה יחסית נמוכה והביצועים משופרים

פורסם
  • מחבר

שמע אני לא מבין מה אמרת חחחחחחחחחחחח איזה זכרון DDR2 איזה DDR3 חחחחחחחחחח

יש לי 1666MHZ זכרון DDR3 ... :)

פורסם

באמת קצת מצחיק..

תתעלם ממה שהוא אמר, הלוח שלך מאפשר אך ורק DDR3. העיקר שהתזמונים, תדרים ומתחים יהיו דומים (לא מחייב שיהיו זהים, אל תיסחף), זה הכל.

פורסם

היתכוונתי שDDR3 משתמש במתחים קטנים יותר אבל הביצועים שלו גבוהים, תסתכל כאן

http://en.wikipedia.org/wiki/DDR_SDRAM

פורסם
  • מחבר

זאת לא השאלה שלי....

אני יודע מה הלוח שלי ... הקטע הוא שהוא DUEL CHANNEL אז חשבתי להוסיף עוד 2 סלוטים של DDR3 הרי ברור שרק DDR3 ואותו זכרון RAM אותה חברה אותו סוג אותו הכל

זה לא יעשה לי בעיות ? כ 8 גיגה?

פורסם

מה הדגם של הלוח בכלל?

זה 770T D3L ?

או UDL אולי?

תבדוק טוב בCPUZ

פורסם

זאת לא השאלה שלי....

אני יודע מה הלוח שלי ... הקטע הוא שהוא DUEL CHANNEL אז חשבתי להוסיף עוד 2 סלוטים של DDR3 הרי ברור שרק DDR3 ואותו זכרון RAM אותה חברה אותו סוג אותו הכל

זה לא יעשה לי בעיות ? כ 8 גיגה?

תכתוב בבקשה בדיוק את הדגם של הלוח שלך.

ד"א, זה Dual Channel.

פורסם

1. למה אתה צריך 8GB של זיכרון?

2. אתה לא חייב להשתמש באותם זיכרונות, מאותה חברה וכו'. למעט סוג הזיכרון (DDR3 במקרה הזה) אתה יכול לבחור במודולים של חברה אחרת. עיין בסטיקי שאלות נפוצות, בנושא זכרונות, שבראש הפורום לקבלת פרטים נוספים.

3. כל עוד יש לך מספר זוגי של מודולי זיכרון ואתה מתקין אותם בחריצי הזיכרון המתאימים (פירוט בחוברת לוח האם) תהיה לך תמיכה ב-Dual Channel.

הערה: ההבדל בפועל ברוב היישומים בין Single Channel ו-Dual Channel אינו מורגש או משמעותי לרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים