פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים אהלן,אני ב-012, בחבילת 10 מגה, וכבר חצי שנה שאני סובל ממהירות גלישה איטית. רק מלפנות בוקר ועד שעה 10:00 בערך אני מקבל את המהירויות שאני אמור לקבל, אבל בכל שעות היום אני מוריד מאתרים כמו Megaupload ו-Netload, שמורידים בד"כ על רוב רוחב הפס, במהירות של 20-30 ק"ב לשניה. (אותה מהירות לטורנטים). הבנתי שהם מגבילים מהירות ואם אפנה אליהם טלפונית הם פשוט יקשקשו שהבעיה אצל השרתים - אבל אין סיכוי שזה קורה בכולם. אין לי זמן להתעסק איתם שעות על גבי שעות.מה עושים? תודה מראש!
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים תעבור לחבילת הגיימר אפילו חבילת הגיימר לא עוזרת... היום האינטרנט ב012 איטי להחריד,לוקח לי שעה לטעון וודיאיו ביוטיוב של 15 דקות וגם האתרים אייטים להחריד
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מחבר תעבור לספקית אחרת.כתבתי שזה לא אפשרי, אני תחת התחייבות (אין מצב שספקית אחרת תשלם קנס יציאה אני מניח..).אני אנסה לדבר איתם אבל זה בטח לא יועיל.
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים כתבתי שזה לא אפשרי, אני תחת התחייבות (אין מצב שספקית אחרת תשלם קנס יציאה אני מניח..). אני אנסה לדבר איתם אבל זה בטח לא יועיל. תביעה ייצוגית. זה בערך הדבר היחיד שאתה יכול לעשות... אגב, בהצלחה עם זה!
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים אני עם 012 ומוריד על המאקסימום מאתרי הורדות(כולם עם פרימיום).תברר אולי באמת יש אצלך בעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.