עבור לתוכן

Star Wars: The Force Unleashed II

Featured Replies

פורסם

אז מה, אין ת'רד על המשחק? ;D

90-star-wars-the-force-unleashed-2.jpg

Recommended System Requirements:

CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 6000+

RAM: 2 GB RAM

VGA: ATI Radeon HD 4800 / NVIDIA GeForce GTX 260

DX: DirectX 9.0c (March 2009)

HDD: 10GB + 1GB Swapfile

Sound: 100% DirectX 9.0c compatible Audio Device

כמובן הסיקוול לFORCE UNLEASHED הראשון שחלקינו שיחקו וחלקינו לא.

אני אישית ממש לא מתעניין בSTAR WARS ואף פעם לא ממש אהבתי, אבל כששיחקתי רבע שעה במשחק אצל חבר שלי בXBOX360 ראיתי משחק אקשן מדהים עם גרפיקה מעולה.

כשהשגתי אותו למחשב נדהמתי עוד יותר מהגרפיקה, זה נראה כאילו זה מבין המשחקים שנראים הכי טוב בימינו.

המשחק רץ חלק ב100% על ההגדרות המקסימליות עם המפרט שלי, ונראה פשוט מדהים.

עובד עם המון GAMEPADS, וגם עם הRUMBLEPAD 2 שלי, מה שמשחקים רבים כבר לא תומכים בו (צריך להשתמש באמולטור המציג את הגיימפאד שלי כפאד של XBOX360)

פורסם

ממממממ

עם בקורות כ"כ גרועות באמת אין התענינות במשחק

פורסם

יש לי אותו -עוד לא שיחקתי אבל כמו שאמרו הביקורות גרועות

פורסם

משחק לא רע אבל לא שווה את הכסף. נראה שניסו לחלוב עוד מהמותג של סטאר וורס במקום לקחת את הדברים שהמשחק הראשון לקה בהם ולשפר אותם. לא השקיעו בסיפור, והכל נראה מאולץ מדי (אף על פי ששיפרו את הגרפיקה והמשחק נראה מצוין לטעמי). דבר נוסף הוא שהמשחק ממש קצר ולמרות זאת מצליח לחזור על עצמו. עוד מגרעה היא הקרבות בוסים שפשוט לא מהנים וחסרי תחכום.

למרות שזה נראה שלא אהבתי את המשחק, בהחלט נהנתי ממנו, אבל שצריך לבחון את התמונה הגדולה אז המשחק מומלץ למעריצי הסאגה בעיקר.

פורסם
  • מחבר

לא יודע איפה חיים כותבי הביקורות אבל המשחק לא רע כלל וכלל.

המנוע מדהים, נראה מדהים ופועל מדהים.

מערכת הסקילים, קומבואים וכדומה מעולה גם היא, השליטה עם הגיימפאד מעולה....

יש שילוב טוב בין מעט חשיבה, טיימינג (מת על הקטעים ה"סינמטיים" בהם אתה צריך ללחוץ כפתור מתאים בטיימינג הנכון כדי לבצע פעולה מיוחדת) ואקשן.

הבוסים לא רעים והעלילה גם היא, אמנם בלי יותר מדי מסתוריות וטוויסטים (זה לא DEAD SPACE אחרי הכל)..

ושוב, אולי המשחק עם הגרפיקה הכי טובה מאלו ששיחקתי בשנה האחרונה. :xyxthumbs:

פורסם

מה שחשוב לך זה רק גרפיקה ?

דיברו על אורך חיים קצר מאוד וחוסר גיוון

אני חושב לנסות לשחק אותו דרך הניד של אחי (לחבר אותו למסך גדול )

אבל לא בונה על משהו יותר מידי איכותי

פורסם

לא יודע איפה חיים כותבי הביקורות אבל המשחק לא רע כלל וכלל.

המנוע מדהים, נראה מדהים ופועל מדהים.

מערכת הסקילים, קומבואים וכדומה מעולה גם היא, השליטה עם הגיימפאד מעולה....

יש שילוב טוב בין מעט חשיבה, טיימינג (מת על הקטעים ה"סינמטיים" בהם אתה צריך ללחוץ כפתור מתאים בטיימינג הנכון כדי לבצע פעולה מיוחדת) ואקשן.

הבוסים לא רעים והעלילה גם היא, אמנם בלי יותר מדי מסתוריות וטוויסטים (זה לא DEAD SPACE אחרי הכל)..

ושוב, אולי המשחק עם הגרפיקה הכי טובה מאלו ששיחקתי בשנה האחרונה. :xyxthumbs:

אני לא אמרתי שהוא רע, אלא שהוא לא שווה מחיר של משחק מלא. נכון הוא נראה מצוין ופועל ללא דופי ובלי באגים. מערכת השדרוגים היא רגילה למדי, אין כאן משהו מהפכני כלל וכלל - אתה מקבל נקודות ולפיהן משדרג את מה שאתה בוחר. המערכת סטנדרטית וכן גם השליטה בגיימפאד, אם כי היא אכן נוחה והזויות מצלמה גם הן.

לדעתי אין כאן דגש על חשיבה רבה, המשחק ליניארי וברור לשחקן מה הוא צריך לעשות. לא קרו לי מקרים בהם שברתי את הראש לאן ללכת ומה צריך לעשות, בניגוד למשחקים אחרים באותו סגנון (Uncharted II, God of war series). הקטעים הסינמטיים נחמדים בהתחלה אבל חוזרים על עצמם יותר מדי פעמים ללא כל שינוי, מה גם שהקונספט הועתק ממשחקים אחרים, אבל ניחא.

הבוסים משעממים לטעמי והקרבות איתם לא מתוכננים בצורה טובה, לאחר שמשחקים ב-God of war אז קרבות הבוסים פה נראים מאוד חסרי תחכום ומחשבה. בנוגע לעלילה, אם צריך להיות תחום שמשחק star wars חזק בו, זהו התחום. אפשר לקחת את העלילה לכל כך הרבה מקומות, כאשר יש יקום שלם שבנוי ורק מחכה שינצלו אותו לטובת סיפור מעניין או לפחות אמין. לא מדובר כאן במשחק שצריך להקדיש מחשבה גדולה בעלילה וליצור יש מאין. כאן פשוט צריך ליצור יש מיש, ועם קצת דמיון ומחשבה היה ניתן ליצור עלילה הרבה יותר מעניינת, מושכת, מתוחכמת ואמינה.

לסיכום, שוב, המשחק הוא לא רע. הוא מיהנה ובידורי אבל בתור מעריץ של הסאגה אי אפשר שלא לצאת עם תחושת החמצה. האורך חיים הקצר, העלילה הלא משכנעת וחוסר הגיוון והחדשנות פשוט לא מצדיקים את המחיר, שהוא של משחק חדש מלא. לחובבי הסאגה המושבעים בלבד.

פורסם
  • מחבר

מה שחשוב לך זה רק גרפיקה ?

ממש ממש לא, אבל אני רואה את זה כצ'ופר שמשפר את חוויית המשחק אחרי הכל.

אולי אתה צודק, WarMachine, אני לא יודע עד כמה מתקדם השלב בו אני נמצא במשחק ולכן בינתיים שום דבר לא היה מאוס עליי, אבל כשחקן שלא נגע אף פעם בGOD OF WAR ולא שיחק משחקי סינגל חוץ מהגדולים ביותר כמו GTAIV וCRYSIS (שחקן COD) בשנתיים האחרונות DARKSIDERS והמשחק הזה נראים לי פשוט מעולים שאין כמוהם... כנראה בגלל שאני כבר לא רגיל. ;D

אמנם ידוע לי כמובן שהמשחקים האלה ורבים אחרים בסגנון לקחו אלמנטים רבים מGOD OF WAR.

פורסם

המשחק מזכיר לי את שנת 2001 אבל עדיין המשחק ממש מהנה אפילו נתקתי חחח, הגעתי לקטע שיש מתקפה על החללית שלי ואני צריך להרוג את כל מי שמגיע לחללית עכשיו אני צריך לשים לאיזה רובה מין בטריה כזאת בשביל שהוא יראה בדלת ויפתח לי אותה עכשיו אין לי כאלה באיזור מישה יודע על מה אני מדבר?

פורסם

הגעתי בספינה לנקודה שצריך סוללה של אנרגיה לתתוח גדול שיפתח לי את הדלת הקטע שאני לי יכול להוצאי את הסוללה מתותח אחר בשביל התותח שאפתח לי את הדלת, משהו יודע מה לעשות?

06112010190.jpg

פורסם

זה קרה גם לי, הדבר היחיד שפתר את זה היה להתחיל את השלב מהתחלה

פורסם

התחלתי כל פעם מחדש אין ניסיתי לעצור את החללית לא עזר כלום בקיצור לא עזר, מזה התחלה? תודה...

פורסם

בשלב הזה יש שני איזורים עם תותחים שבאים אחד אחרי השני.

אם זו התותח הראשון שאתה פוגש בשלב,

אתה פשוט צריך להוציא את "הסליל" מאחורי התותח בעזרת הכוח של הזזת הדברים ולשים אותו בחריץ ליד הדלת.

משם לטעון אותו עם הכוח של הברקים (יסלחו לי כל מעריצי הסטארוורס שאין לי מושג איך מכנים את הכוחות האלה בשמם המדוייק )

פורסם

המשחק נחמד, הגרפיקה יפה, העלילה סבירה.

מה שכן המשחק באמת נורא קצר וגם מאד קל (לפחות בדרכת הקושי שבdefault).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

משחק ממש כיפי ולטעמי.

שיפור ענק על הקודם.

אם היו מצליחים לשלב קצת קטעי טיסה במעברים היה מושלם.

מה הקטע שיש את זה ב DX9 ו DX11?

לי יש תמיכה רק ב 10 ואין לי מה לעשות עם זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים