פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים תלוי אם יש להם אותו במלאי המיידי או לא... בדרך כלל צפה לכמה שבועות טוביםהיו לי חבילות שהגיעו תוך שבועיים והיו תוך חודש וקצת...
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר אם אני משנה את זהל משלוח מהיר ב-20 דולר תוך כמה זמן זה יגיע?ואיך משנים את זה?
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים עשיתי הרבה הזמנות משם,בדרך כלל לקח בין שבועיים לשלושה,גם קרה שלקח חודש + כי לא היה במלאי.
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר למה זה לא מקבל את הויזה שלי?Your PayPal or Credit Card is not charged and the order is not created because of PayPal instruction: The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method. [code: pp_do]If you don't know what it is, remember the following ID and contact us at our forum:EC[br]פורסם בתאריך: 4.11.2010 בשעה 16:48:30ניסיתי 2 ויזות זה דוחה את שניהם
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים תירשם בPAYPAL כמו בן אדם נורמלי ואל תיתן בחיים את הפרטים של האשראי שלך לאתרים כמו DX, בשביל זה יש את PAYPAL
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר ניסיתי שוב וזה כתב לי:The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number.ואני רשום לPAY PAL וזה כתב לי את ההודעה הזאתי.איך זה לפני 10 דקות עבד ועכשיו שאני מנסה זה לא עובד?
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר בחיים שלי לא נתקלתי בבעיות עם PAYPALעד שאני בא להזמין את המוצר הזה, 3 כרטיסי אשראי לא עובדיםפתאום החיבור אינטרנט נתקע[br]פורסם בתאריך: 4.11.2010 בשעה 17:08:12ניסיתי עוד כרטיס אשראי, זה כותב לי שהכרטיס הזה בשימוש בחשבון אחר ולכן אני לא יכול להשתמש בו.עכשיו לא אני ולא מי שמחזיק את הכרטיס זוכרים איזה חשבון יש לו, איך אפשר לברר את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.