עבור לתוכן

שאלה על הסמכה mcitp

Featured Replies

פורסם

שלום

אני לומד במכללה MCITP

בזמנו לא יחסתי חשיבות לזה שהבחינות שלהם פנימיות כלומר לא חיצוניות רשמיות של מיקרוסופט

המזכירה במקום אמרה שההסמכה מספיקה בשביל ישראל ואילו לחו"ל צריך תעודה רשמית של מיקרוסופט

יש אפשרות לגשת לבחינות חיצוניות אבל אז מדובר בעבודה כפולה וגם תשלום נוסף

האם מייחסים חשיבות רבה לתעודה שמקבלים ?

פורסם

בוא נגיד אחרת - התעודה שקיבלת ממכללת שקר כלשהו - לא שווה בעיני את הנייר שהיא כתובה עליה.

הסמכות זה לא עניין יקר כל כך (הכוונה למבחנים).

תעבור קצת על החומר - תעשה כמה מבחנים ובא לציון גואל.

אני אעיר במאמר מוסגר - שמבחינתי הסמכות\תעודות בכלל לא עושות רושם - מה שעושה רושם זה נסיון ואופן העבודה (מתודה) - ואלה דברים שבאים יחד עם השנים.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

ובנוסף למה שגבריאל ציין מדובר בהסמכה קלה ביותר שגם לא צריך קורס כדי לעבור אותה אם יש לך ראש על הכתפיים.

בסופו של דבר התגמול שתקבל בשוק העבודה יהיה לפי איכות העבודה והיציריציוצ שלך ולא לפי כמות הניירות שיש לך.

הדיון מועבר לכללי.

פורסם
  • מחבר

ידוע לי שהבחינות לא הכי קשות

בכל זאת אם אני עושה את הבחינות חיצוניות ולא של המכללה האם זה משנה?

אדם שלומד בגון ברייס נתן לי אתר שמשם לקוח השאלות EXAMCOLLECTION

פורסם

שלום

לצורך גילוי נאות, שמי ליטל ואני יועצת המרכז למקצועות המחשב ביחידה ללימודדים חוץ אקדמיים במכללת ר"ג.

תחום רשתות המחשבים בארץ ובעולם בשנים האחרונות נמצא בעלייה משמעותית של שילוב והטמעת רשתות תקשורת.

בתעשייה ובחברות היי-טק, ההתפתחות הטכנולוגית המהירה גרמה לשינוי במערך התפיסה של הארגון.

ובהפניית משאבים רבים לטובת הקמת רשתות מהמתקדמות ביותר, ולכן נצרך הארגון למנהל רשת בעל יכולת התקנה, אחזקה והטמעה מנוסה ומקצועי.הביקוש לתחום הוא גדול אולם חשוב מאוד לשים לב היכן ללמוד.

כמה נקודות שעליהן עליך לשים דגש :

1. שמקום הלימודים יספק ספרות מקורית של מייקרוסופט וכן מרצים שהם מוסמכים =MCT .

2. שבית הספר יהיה מרכז בחינות מורשה של מייקרוסופט .

3. שבסופו של הקורס תקבל תעודה רשמית ממיקרוסופט ורצוי שעלות הקורס תכלול גם את 5 הבחינות להסמכה .

ואם אין לך רקע כלל בתחום רצוי שתהיה בקורס גם מכינה בתחזוקת מחשבים. ניתן בודאי למצוא עבודה בתחום אך כמו בכל תחום צריך להתחיל מלמטה ולהתקדם לאט ובטוח..

אצלנו במכללה אנו עומדים כמובן בכל התנאים האלו .נשמח לראותך ולייעץ לך גם באופן אישי.

בהצלחה!

ליטל גסמן

יועצת לימודים

מכללת רמת-גן

פורסם

גם אני אשמח לייעץ לך באופן אישי ובחינם.

אף אחד לא מעניין אותו איזה מבחן פנימי עשית כי אף אחד לא יודע בכלל שיש אותם או אם יודעים אז לא יודעים מה הם בוחנים כי זה לא סטנדרט בשוק.

כל מכללה שאומרת לך אחרת - משקרת. בראיונות כששואלים מה למדת , גם לא שואלים בכלל אם עשית את המבחנים כי יש לזה BRAINDUMPS. חשוב שלמדת והשקעת זמן בללמוד וישבת על התחת. גם אם ישנת רוב הזמן ולא באת למבחנים ולא קיבלת "תעודת מעבר מסכמת פנימית"(או כל שם שקר כולשהו אחר) זה לא מעניין אף אחד.

אז מתי כן המקצועיות שלך באה לידי ביטוי? מייד לאחר השאלה "איפה למדת" ב"וכעת נעבור לחלק המקצועי של הראיון" בוא שמים מולך איזה מהנדס ששואל אותך תכלס איך אתה (סתם דוגמה) יוצר TRUST בין DOMAINים ומה המגבלות, הרשאות, ובקיצור את מה שאתה אמור לדעת כבר לאחר שהתפארת שאתה זה וזה...

הרבה מועמדים עפים לאחר הראיון המקצועי בדיוק כי יש להם קו"ח מנופח ובתכלס הם לא יודעים הרבה.

מה שכן, נדיר אבל מקומות דורשים הסמכות Microsoft מקוריות ומעבר כל המבחנים עד לקבלת MCSE לדוגמה כי הם מקבלים הנחות על רשיונות תוכנות שלה עקב העסקת כמות מסויימת של בעלי MCSE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים