עבור לתוכן

E8400 VS E5200

Featured Replies

פורסם

כן, אני יודע שE8400 חזק יותר, ואני יודע שE8400 משתלם יותר.

השאלה היא - האם E5200 בתדר 3.5GHZ חזק יותר מE8400 בסטוק או זהה לעוצמה שלו במשחקים?

כמות הקאש המכובדת של הE8400 נותנת לו פוש רציני במשחקים בניגוד לE5200 עם 2MB בודדים של קאש, אבל כשמדובר בE5200 על 3 וחצי מול E8400 על סטוק נוצרת שאלה.

ויתרה על כך, אני מתאר לעצמי שמולטיפלייר של COD:World At War אמור לרוץ על 60+ קבוע עם E8400 וכרטיס עוצמתי כמו GTX460, אז איך זה הגיוני שעם הE5200 שלי ב3.5GHZ אני מקבל FPS שלפעמים יורד גם לסביבות ה45-50? :nixweiss:

הרי שבCOD4 וMODERN WARFARE 2 אני מקבל את הFPS המקסימלי בכל עת, והייתי מקבל את המקסימלי גם כשהE5200 היה על 3GHZ ופחות מזה...

אשמח לקצת מידע :)

פורסם
  • מחבר

מישהו? :facepalm:

פורסם

קודם כל כמות זיכרון המטמון לא בהכרח משנה משהו.

שנית, במשחקים חשובה מאוד רזולוצית המשחק שלך. אם אתה משחק ברזולוציות נמוכות אז המעבד הוא צוואר הבקבוק ופחות משנה עם איזה כרטיס מסך תשלב אותו (עד גבול מסוים כמובן). ברזולוציות גבוהות המצב הוא הפוך לגמרי ושם למעבד כמעט שאין השפעה (כלומר מעבד High End לא בהכרח ייתן תוספת ביצועים מורגשת או בכלל לעומת מעבד Mid-Low End מאותו דור או אפילו דור קודם).

חוץ מזה שלמשחקים שונים יש דרישות שונות. אולי משחק מסוים מעדיף ריבוי ליבות על תדר ולכן גם OC לא ממש יעזור באופן משמעותי.

ואל תקפיץ בבקשה הודעות לפני שעברו 24 שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים