עבור לתוכן

עזרה-windows XP עולה לי לאט מאוד.

Featured Replies

פורסם

פתאום,WINDOWS אחרי הטעינה יש מסך שחור ואני שומע טיקטוקים ככה דקה-שתיים ואז יש את ה"ברוך הבא" שהוא איטי להחריד ואז גם לוקח יחסית הרבה זמן עד שכל הסמלים נטענים.

הטכנאי אמר לי שזה קשור לפלופי והוא "סידר" את זה,אך זה עדיין מופיע.

בדקתי,אני מריץ את המחשב דרך הדיסק הקשיח.

משהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

מאיפה אתה שומע תיקתוקים יכול להיות שזה מהארדיסק יכול להיות שהוא עשה את שלו תשים לב מאיפה הרעש,

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שההארד דיסק הולך למות,הוא עובד בסדר בסה"כ.

הטיקטוקים האלה נשמעים בסדר לא אחיד,וכן,זה נשמע מהכיוון של ההארד דיסק.

בכל מקרה,יש תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות ההארד דיסק?

פורסם

מה שזז במארז שלך זה סידירום, קשיח והמאווררים, אם משהו מתקתק מלבד הסידירום זה לא טוב.

בקשר לטעינה האיטית של המערכת הפעלה, יש תוכנה נחמדה שבודקת באיזה תוכנות אתה משתמש ומה אפשר להעיף מה-BOOT ובכך לקצר את הזמן, אני הורדתי 7 שניות מה-BOOT שלי בעזרתה.

http://www.soluto.com/

פורסם
  • מחבר

תודה על התוכנה!

מה שמעניין זה כשאני עושה נתק ואז מתחבר זה מתחבר במהירות רגילה.

היה לי עכשיו בעיה אם הספק,והמאוורר שלו התקלקל והמעבד התחמם נורא.

עכשיו החליפו לי את הספק והמעבד כבר לא מתחמם יותר מדי.

הBOOT נהיה לי איטי קצת אחרי שהספק התקלקל,אז אני פוחד מאוד על הארד-דיסק.

בכל מקרה אני עושה עכשיו בדיקה להארד דיסק (160 GB של WD) אעדכן בסיומה.

פורסם

תרשה לי לנחש - המחשב שלך הוא בן לפחות 5 שנים אם לא יותר (לפי הגודל של הדיסק)

עצתי לך - הגיע הזמן להפרד ממנו לשלום ולקנות מחשב חדש - אתה סתם מבזבז כסף על תיקונים\תחזוקה

אישית - לא מחזיק מחשב מעל 3 שנים - המה גם שמבחינת כלכלית זה לא יוצא הרבה (מחשב מעל לסביר עולה 5K - שזה פחות מ-140 שח לחודש).

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תרשה לי לנחש - המחשב שלך הוא בן לפחות 5 שנים אם לא יותר (לפי הגודל של הדיסק)

עצתי לך - הגיע הזמן להפרד ממנו לשלום ולקנות מחשב חדש - אתה סתם מבזבז כסף על תיקונים\תחזוקה

אישית - לא מחזיק מחשב מעל 3 שנים - המה גם שמבחינת כלכלית זה לא יוצא הרבה (מחשב מעל לסביר עולה 5K - שזה פחות מ-140 שח לחודש).

כל טוב,

גבריאל

המחשב שלי הוא בן 3.5 שנים,קניתי אותו בערך חודשיים אחרי יציאת VISTA (הוא XP) והוא עבר שדרוג לפני שנה וחצי של כרטיס מסך (9500GT) והוחלף ספק-כך שהוא מריץ טוב את BC2 על 1080*1900-יש לו ככה שנה מה גם שאני טכנאי מחשבים שיודע כרגע רק את התאורייה,אני מחכה לקבל מחשב להתאמן עליו בבנייה/פירוק מודינג וOC (אני יקבל אחד כזה בקרוב מאוד) ואז אוכל לבנות את המחשב החדש שלי כבר בעצמי.

בקשר לגודל הדיסק-אני לא צריך יותר-אני רואה סרט ומוחק,משחק במשחק ומוחק (במידה והוא רק סינגל) אבל נראה לי שבמחשב הבא אני כבר ישקיע ב1TB כי זה כבר הכי משתלם.

משהו מעניין-תוצאות מהתוכנה soluto:

לקח למערכת 3 דקות ו40 שניות לעשות BOOT (!)

50 שניות לsystem,לא פחות מ30 שניות לAVG ועוד המון ישומים של המערכת שסה"כ לקח להם 3 דקות לעשות BOOT.

לא צריך להיות גאון מחשבים כדי להבין שזה תוצאות מאוד מאוד חריגות.

היום בערב אני יעשה בדיקה של הדיסק הקשיח כי אני מוריד משהו כרגע,אני אעדכן.

דעתי האישית בעניין ה"אני זורק מחשב לפני יומולדת 3"-כיום כרטיס המסך הוא זה שקובע יותר את ה"כוח" במשחקים,אפשר לקנות במהלך חיי המחשב כרטיס מסך חדש או פשוט לבנות מערך SLI אם כרטיס משומש מebay או פשוט לקנות לוח FUSION ופשוט להוסיף עוד ועוד כרטיסים ככל שהזמן עובר.

לדעתי לפחות,חשוב להשאיר את אופק השדרוג פתוח ולעשות שדרוג אחד "משמעותי" למחשב לפני שהוא מסיים את חייו בפח האשפה-אם אתה יכול לקנות כרטיס מסך חדש/נוסף ב400 שיחזיק את המחשב עוד חצי שנה זה יוצא 80 ש"ח לחודש-פחות פי 2 ממחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

הבעיה פתאום נפתרה מעצמה אבל צצה בעייה חדשה.

המחשב קופא לי לפעמים פשוט ככה,כשכמה חלונות רצים במקביל בעוד שאני מריץ משחק הוא פועל רגיל!

מה שקורא בקפיאה זה לפעמים שאני יכול להזיז את העכבר אבל כל המסך "לא מגיב" או שגם העכבר טקוע (וכן,חיכיתי וחיכיתי והוא לא יוצא מזה,רק ריסטרט מוציא אותו מזה) מה זה יכול להיות?

פורסם

אני עדיין חושב שההרדיסק נדפק לך בגלל הספק וזה רק יחמיר עם הזמן, עשה בדיקת smart קצרה (חפש בגוגל)

פורסם
  • מחבר

מה שלא היה בסדר בספק היה המאוורר.

עשיתי כבר בדיקה בעזרת הכלי של WD,הוא יצא תקין.

מה זה עוד יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים