עבור לתוכן

World of Warcraft:Cataclysm אירוע ההשקה!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גל מה אתה מציע לעשות ?!!? איך כן אפשר לקדם את האי ספורטס בארץ ???

אירועים כאלה לדעתי כן טורמים המון ומקדמים אותנו המון.

• תגובות 36
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת היא שהמצב קשה ואין איזה פתרון קסם שיפתור אותו. אבל אם כבר פועלים בכיוון צריך ללכת יותר לכיוון של להכניס עוד אנשים לגיימינג. תחרויות ואירועים כאלה אולי מעודדים קצת את הגיימרים הקיימים אבל לא באמת מכניסים גיימרים חדשים לעסק.

אבל שוב, הבעיה בארץ היא שגם מי שזה מעניין אותו פשוט אין לו זמן. לפחות ככה זה עם כל האנשים שניסיתי לעניין אותם במשחקים כלשהם. אם הם כבר באמת התעניינו ולא אמרו "מה משחקים זה לילדים מי משחק משחקים" אז הם המשיכו ב"זה נשמע כיף אבל למי יש זמן לזה? אני עובד מ-X עד X ואחרי זה עושה Y וכו' וכו'".

וזה שחומרה עולה בארץ איזה 20% יותר מבחו"ל לא עוזר במיוחד.

והכי גרוע זה שהורים לא קונים לילדים שלהם מחשב טוב ומשחקים כי הם רוצים שהם ישקיעו בלימודים, לא יתמכרו וכו', אבל בתכל'ס זה פשוט גורם להם לשחק משחקי flash שמהווים עלבון לאינטיליגנציה האנושית. ואז אלה שכן בכל זאת משחקים, מגיעים לצבא ואז 3 שנים כמעט אין להם זמן לשחק, ואחרי זה כבר לא חוזרים לזה.

כמובן שזה הכל תיאוריות. בשביל באמת לקדם גיימינג בארץ צריך קודם להבין באמת למה אין גיימרים בארץ - כלומר, לעשות איזשהו מחקר/סקר רציני שיבדוק את התיאוריות האלה וישווה לנתונים ממקומות אחרים בעולם, שנדע באמת למה המצב בארץ הוא כזה ולא סתם נאמין לניחושים שלי.

תחשוב אם נגיד אם היו משדרים starcraft בערוץ 2. זה אולי היה חושף את המשחק קצת יותר, אבל בתכל'ס אנשים פשוט לא היו מבינים כלום וסוגרים את הטלוויזיה.

בסוף קידום של הדברים האלה צריך לבוא מאנשים שגם מרוויחים מזה כסף (ואז גם ישקיעו כסף בעניין). הבעיה היא שגם כאלה אין באמת בארץ, כי כמו שכולנו יודעים ל-blizzard לא ממש איכפת וחנויות משחקים גם לא כל כך מעוניינות ביותר מדי התעסקות עם קהל כל-כך קטן.

עוד נקודה זה שחייבים למצוא דרך לגשת לכל הגיימרים הישראלים. אם תראה באף אתר (גיימר, ויגיימס הגמדיה, זרגלינג) כמות האנשים לא קרובה לכמות השחקנים שיש בארץ. יש הרבה אנשים שקנו משחקים ואפילו משחקים בהם ואין להם מושג שיש עוד ישראלים שמשחקים, לפחות לא ילדים בני 12 שאתה מוצא בויגיימס ובגיימר (כבר קראתי על הניסיון לעשות guild ישראלי ב-WOW אבל היו להם "בעיות ילדים קטנים", כמו למשל hunter שלא יכול לבוא ל-raid כי אין לו כסף לחיצים).

פורסם

(כבר קראתי על הניסיון לעשות guild ישראלי ב-WOW אבל היו להם "בעיות ילדים קטנים", כמו למשל hunter שלא יכול לבוא ל-raid כי אין לו כסף לחיצים).

מזל שאין את הבעיה הזאת יותר ;D ;D ;D

פורסם

אל תדאג, מי שהצליח להגיע למצב שאין לו כסף לחיצים כבר ימצא דברים אחרים שיגרמו לו לא לעזור ל-raid. אם כבר זה רק יהיה יותר גרוע כי במקום לבטל את ה-raid אתה תעשה אותו עם אנשים כאלה וכולנו יודעים איך דברים כאלה מסתיימים :(

פורסם
  • מחבר

גל אני באמת חושב שהתחרויות והדברים שמארגן ואירגן אתר הזרגלינג מקדם את האי ספורטס בארץ. ברור שלא בקנה מידה ענק אלא ממש טיפין טיפין אבל זה משהו.

אם יש לך רעיונות על איך אפשר לקדם אותו - משהו פרקטי אני אשמח. כרגע לא יהיה ערוץ סטרקראפט בשביל ה200 איש שזה יכניס בזמן שיא

פורסם

הenchants החדשים.

סאאמק זה של הagility נראה כל כך חרא.

פורסם

נראה אדיר,

אבל גדול עליכם

אני לא מאמין שמישהו בארץ יכול לארגן כזו הפקה- כמו שיש בחול.

תחרות תחפושות, מאות אנשים

לא מאמין :facepalm:

פורסם

תאמין תאמין

אתה צריך להיכנס לאתר

http://www.gamadia.co.il/

ולראות שהם רציניים ללא ספק

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

להם על ההשקעה וכל זה ללא תמורה- אין דברים כאלו היום.

פורסם

אף פעם לא היה משהו כזה בארץ ( עד כמה שידוע לי ).

למה אתה חושב שזה יהיה אחרת???

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איפה מתקיימים אירועים נוספים ? חוץ מבפריק שאני יודע שתמיד עושים איזה משהו ?

פורסם

כן יהיה איורע ענק של הגמדיה

כנראה על הגג של עזריאלי

פורסם

יש גם בבאג,

אבל אם מוכרים ממש יקר את המשחק

פורסם
  • מחבר

הולך להיות מטורף ! מי שעדיין לא נירשם זה הזמן ! אפשר לבוא גם אם לא הזמנתם עותק!

פורסם

הבנתי שזה הולך להיות בדרן תל אביב??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים