פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים :o :o :o :o :o :o :o (פרצוף אחד לא מספיק) אני עושה המון מודינג אבל לא עשיתי משהו גדול שכזה.... יש לך אולי איזה קשר לשרית חדד?... בזמן אולי שהיא הוציאה את השיר "אתה תותח"..?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים טוב הלכתי לחנות לתיקון אלקטרוניקה הוא אמר שיש לו כמה אבל הלקוחות למרות המכשיר מת לגמרה ואין מה לתקן רוצים אותו והוא ינסה לשכנע אותם להשאיר אותו והוא ישמור לי בצד אני יבוא עוד כמה ימים לראות אם יש פירות ;D
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים ואייי איזה יפה זה משהו פצצות אני כל כך אהבתי :-\למה הקפצת את זה אחרי חצי שנה??
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים :-\למה הקפצת את זה אחרי חצי שנה?? צודק בהחלט. ואתה אומר עוד שאני ספאמר, 114508534 ?! אתה עוד מבין הראשונים שהגבת לבחור (לפני כחצי שנה) שזה יפה מאוד ואחלה, ועכשיו סתם פתאום מתחשק לך לרשום שוב? :
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר מאוד נחמד לדעת שעדיין אפשר לקבל תגובות על זה, גם אם זה מאנשים שגבר הגיבו בהתחלה...תודה לכולכם.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אתה רואה SuperGohan הוא הביא לי בריספקט כמו כושי ניגר טוב . הוא מבין מזה ריספקט בין כושים . וזה לא ספאם !370 הודעות עד כוכב 4 8)
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אוי איזה מוד שווה ביותר!!! (ראיתי את הקפצה אז חשבתי עם כבר למה לא נחמיא לו )
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים תאמת שפרוייקט כזה שווה שיקפיצו אותו.. אם לא הייתי זורק מילה רעה על 114032748293(או מה שלא יהיה..)אבל אני איתו... בכל אופן אם כבר אנחנו בעניין הפרוייקט שלך אז... יש אולי שינוי מעניין מאז הפירסום ? צבע אולי או עוד מאוורראו משהו ? אם כן פרסם...מיד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.