פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר איפה שאני הייתי הבחורה הייתה מאוד נחמדה.ה-LCD לא בא עם ה-DVD. זה Matrix Orbital.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אל תיהיו בטוח שהם יביאו לך , זה עם האיש שם נחמד אז הוא יביא לך למה לא? מה יש להם לעשות עם מכשירים מקולקלים... אני יבקש יפה יגיד לא... אז לא... יגיד כן? בכיף אני אומר יש מספיק חנויות של תיקונים אני יעשה סבב אני יראה אולי בחלק אני יכול להשתמש בLCD...
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר שעולה המון המון כסף :\למזלי אחותי גרה בחו"ל והייתה מספיק נדיבה בשביל לשלוח לי אחד
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אפשר לחבר מסך LCD רגיל שעולה 100 ש"ח , ואפשר לסדר איזה משהו בטח עם המסך של ה DVD , הייתי ממליץ לך לחבר איפרא אדום שתוכל לשלוט על הסרטים והמוזיקה .
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר יש לי כבר שלט איפרא אדום.בקשר למסך LCD של ה-DVD , לא אפשרי כ"כ.ובקשר למסך שעולה 100 ש"ח, אני חיפשתי בהתחלה מסך VFD כי מרחוק הוא נראה הרבה יותר ברור בגלל שלא הרקע זורח אלא הכיתוב, ובגלל זה ה-Matrix Orbital התאים, בגלל שבמסך הספציפי שלי הטקסט זורח.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים איזה לוח זה כמה הוא עולה ? dumb question, ofcourse.. Nice work dude.. amazing
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר אם תדפדף לתחילת השירשור תראה את המפרט, ואם תעשה חיפוש בגוגל אני בטוח שתמצא גם כמה הוא עולה.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים השקעה יפה מאוד, ותוצאה נפלאה! מאוד אהבתי את הרעיון לשים את זה בקופסא של ה-DVD (או בכינוי הידוע.. VDV ).. ובסופו של דבר יצא באמת יפה מאוד!! קבל ח"ח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.