פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אוקיי, את המוד הזה הכנתי בעיקר בשביל לראות סרטים בסלון. המפרט: VIA EPIA-M 10000 TwinMos 256mg DDR WD 20g HD ASUS DVD-ROM המארז עצמו הוא מארז של DVD ישן, רק שהפאנל הקדמי והאחורי הכנתי לבד.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים יפה מאוד! נראה פצצה!הפאנל הקדמי דורש קצת שיפור אבל בסה"כ פרוייקט נחמד לאללה...
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אחת העבודות היותר יפות שראיתי בזמן האחרון, ייחודי, משתלב היטב בשאר המערכת.אבל, קצת צבע בהחלט לא יזיק.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אחלה עבודה גבר . רק דבר אחד אני ממליץ לך להחליף את הלד הכחול באדום כי ככה זה יהיו עוד יותר משתלב . איפה אפשר למצוא פאנל של דיוידי , לי יש נגן בסלון אבל אני משתמש בוא , איך קוראים לזה באנגלית אוליי אני אמצא באיבויי .
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר בקשר להחלפת לד, לפי איך שזה נראה לד אדום באמת יתאים יותר. מה גם שהלד הכחול מאיר חזק מדי.בקשר לשאלה שלך על הפאנל, לא ממש הבנתי מה אתה רוצה.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים גם אני מעוניין לעשות משהו בסגנון אלה חשבתי לשים מארז אופקי . ועכשיו כאשר ראיתי את העבודה היפה שלך אז חשבתי גם לתקוע את זה בקופסא של דיוידי . איפה אפשר למצוא כזאת קופסא .?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר לא שילמתי על זה כלום.פשוט שאלתי אם יש להם מכשירים שלא עובדים והם היו מספיק נדיבים בשביל להביא לי בחינם מכשיר שלא עובד.אני גר באשדוד.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים יוווו נראה ממש טוב...המסך LCD מהDVD המקורי? אני ילך אני יקח איזה מאה DVD דפוקים ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.