עבור לתוכן

סוף סוף -יהיה עוד כבל ימי חדש לאינטרנט ב2012

Featured Replies

פורסם

או לפחות יתחילו לעבוד אליו ב2012 -(אין לי מושג כמה זמן זה לוקח )

השר כחלון בירך את בזק בינלאומי על החלטתה להשקיע בכבל תת ימי נוסף, באומרו כי הוא מעודד תחרות. לדבריו קבוצה ברשות האחים יהודה וזהב זיסאפל מבקשת להקים כבל נוסף.

כיום, תשתית התקשורת הבינלאומית היוצאת מישראל נסמכת על כבל יחיד של חברת מד נאוטילוס שהינו בבעלות טלקום איטליה. לפי בזק בינלאומי, הכבל החדש, שיוקם במהלך 2012, ישלש את נפחי הקיבולות הבינלאומיות היכולות לצאת את ישראל, יאפשר מענה אופטימאלי לביקושים ההולכים וגדלים לרחבי פס באינטרנט הקווי, הסלולארי ובשירותי ה-DATA ללקוחות עסקיים.

לפי בזק בינלאומי הכבל החדש יצא מתחנת הנחיתה אשר תקים החברה בתל אביב ויגיע עד לתחנת נחיתה נוספת שתקים החברה באיטליה. לשם ייצור הכבל והנחתו בים, התקשרה בזק בינלאומי עם חברת ASN- Alcatel Submarine Networks שמייצרת ופורסת כבילה תת ימית לתעשיית הטלקום העולמית. באיטליה, יתפצל הכבל בפריסה יבשתית לצמתי אינטרנט מרכזיים באירופה ובהם ללונדון ולפרנקפורט, שם ממוקמות חוות שרתים השייכות לבזק בינלאומי.

פורסם

1. לינק?

2. "שיוקם במהלך" = שיעבדו עליו במהלך 2012

3. אני מאמין שיש יותר סיכויים שב2012 יגיע סוף העולם מאשר שיתחילו לעבוד על הכבל

פורסם

3. אני מאמין שיש יותר סיכויים שב2012 יגיע סוף העולם מאשר שיתחילו לעבוד על הכבל

בניגוד לפרויקטים אחרים בעלי חשיבות שאינה כלכלית (לדוגמה הרכבת הקלה בירושלים, שיפוץ קו הרכבת לב"ש וכו') יש חשיבות עצומה לקו הזה. יש להם מספיק מניעים להניח את הקו הזה כמה שיותר מהר.

פורסם

הלוואי..

פורסם

וואו, כמה מזמן זה היה צריך לקרות כבר. אם לא יקימו אותו באמת במהלך 2012 יהיה פה בית זונות אמיתי בכל מה שקשור לאינטרנט בארץ.

פורסם

MED תעשה להם קצת הנחה והם יחזרו לשכור מהם תעבורה לחו"ל..

פורסם

MED תעשה להם קצת הנחה והם יחזרו לשכור מהם תעבורה לחו"ל..

יאפ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים