פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים תראו יש לי 80 גיגה של MAXTOR חילקתי את הכונן עכשיו על כונן C מותקן ה WINDOWS ובכונן השני סתם כל מיני קבצים סרטים ועוד עכשיו שאני מנסה לעתיק קובץ מי כונן לכונן מי C ל D אז המחשב מתחיל לא לזוז וברוב הפעמים מתחיל את המחשב מחדש למה זה קורה ?אולי לא חיקתי טוב ?חילקתי מי ה FDISK ובכלל אחרי שבדקתי אפילו אם אני מעתיק קובץ מי כונן C לכונן C הוא עושה אותו דבר !!תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני רושם בזמן האחרון הרבה הודעות פשוט יש לי הרבה בעיות במחשב שאטת הרוב אתם פתרתם אז תודה רבה לכם !!!
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים הגורמים לבעיה הזו יכולים להיות:1.כונן קשיח פגום.2.לא התקנתה/התקנתה בצורה לא טובה את הדרייברים של הלוח אם שמכילים את הדרייבר ל התקן ה IDE שלך.3.החשמל שהכונן הקשיח שלך מקבל לא יציב או נמוך/גבוה מדי.תבדוק את הדברים הנ"ל ותפרסם את התוצאות פה.ממליץ לך להתחיל מסעיף 2 ואז 3.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר איך אניניכול לבדוק את החשמל ?אם הוא יציב הוא לא יציב ?ואת הדרייבים התקנתי טוב הורדתי אאת הגירסה הכי חדשה !!
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים יכול להיות שהחילוק למחיצות לא התבצע כמו שצריךאני הייתי מוחק את כל המחיצות ויוצר אותם מחדש, תנסה ליצור אותם בתוכנית ההתקנה של Windows XP.כנראה שאתה לא השתמשת נכון ב- Fdisk.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר אחי ניסיתי דרך ההתקנה של Windows XP אבל אני אומר לו ליצור עוד מחיצה הוא יוצר אחרי שאני גןמר להתקין הוא לא מראה לי את הכונן החדש !!בגלל זה אתחלתי לחלק אם FDISK ואולי יש איזה מדריך איך מחלקים ?ב FDISK זה גם HD חדש אני לא חושב שזה בעיה ב HD למרות שזה אפשרי
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר אחי הורדתי את זה אבל מה זה בכלל ?אני רואה שצריך תקליטור אבל מה זה עושה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.