עבור לתוכן

לבטים בין 2 מקלדות-אותו תג מחיר,מה לבחור?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי.

אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק.

מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו.

עכשיו:

הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO

זו המקלדת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595

היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר.

אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו.

מישהו מכיר?

אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו...

המקלדת השניה ששמתי עליה עין היא MX5000

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067

שהיא גם כן מגיעה עם MX1000 המהולל.

הביקורות על המקלדת הזו לא מפסיקות לשבח אותה.

מה לבחור בתג המחירים הזהים כמעט?

להשיג ביותר זול אני לא מאמין שאשיג,גם לא יד 2 מכיוון שאני לא מוצא!

אשמח להסברים מה כדאי,פלוסים ומינוסים של כל מקלדת והחלפה סופית מה יותר כדאי לרכוש

תודה מראש והמשך יום מצויין :xyxthumbs:

פורסם

אחי, בלי להעליב זה נראה לי כמו בזבוז כסף משווע.

מה גם שלא בטוח בכלל שתאהב את ה-MX1000. מספיק שתעשה פה חיפוש קצר בפורום ותראה תגובות של לא מעט אנשים שלא הסתדרו איתו.

בתור אחד שסבל מאוד מה-LX8 שבא עם ה-Logitech Wave, אני ממליץ בחום שתנסה קודם את העכבר לפני שאתה קונה את הסט (גם עליו אגב היו שפע דעות חיוביות).

אם אתה לא חייב מקלדת אלחוטית בכל מחיר ממליץ לך בחום לשקול את השילוב הבא:

Logitech G15+MX518

ה-G15 היא אולי המקלדת הכי טובה ומפוצ'רת שלוג'יטק הוציעו מעולם (חוץ מזה שמדובר במקלדת לגיימינג, היא נוחה מאוד גם בשימושים כלליים).

ה-MX518 הוא העכבר שאני משתמש בו כיום. הוא נוח לאין שיעור מהרבה עכברים שניסיתי ומדוייק מאוד (1800DPI). מחירו הופך אותו לסופר משתלם היום.

פורסם

^ צודק.

להוציא כמעט 800 שקל על מקלדת ועכבר? השתגעת? אם אתה לא עובד 12 שעות ביום על המחשב (אני מתכוון לעבודה) ואתה לא חייב נוחות מקסימלית - זה כל כך בזבוז. הייתי הולך על מה שהציעו לך מעליי. העכבר נוח מאוד ובמחירו כיום אין אחד שישתווה לו. המקלדת לטעמי לא תתאים לך, כי היא מפוצ'רת בכל מיני דברים שלא יתאימו לך אם אתה לא גיימר רציני. קנה מקלדת פשוטה של Logitech, ב- 200~ שקל, לא צריך להשתגע...

פורסם

להוציא כמעט 800 שקל על מקלדת ועכבר? השתגעת? אם אתה לא עובד 12 שעות ביום על המחשב (אני מתכוון לעבודה) ואתה לא חייב נוחות מקסימלית - זה כל כך בזבוז.

גם אם אתה כן עובד 12 שעות ביום על המחשב וכן חייב נוחות מקסימלית - זה בזבוז. נוחות מקסימלית אפשר לקבל גם ממקלדת ב150 שקלים. מעבר לכך זה רק פיצ'רים כמו אלחוט, בלוטות', 200 כפתורים מתכווננים ומיתכנתים עם מקרו-ים למיניהם וכו'.
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני מעוניין בסט אלחוטי בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים