פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים אני רוצה שרוחב הדפדפן או החלון שמזערתי יהיה יותר רחב.{שיהיה כמו בברירת מחדל של וינדווס}כנראה שינתי בטעות משהו ולכן שאני ממזער חלון כל שהו זה ממזער אותו למלבן קטןאז איך אני מרחיב?>>>[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים תנסה לגרור ולשחק שם עם הפסים המקווקווים האנכיים עם הנקודות, כנראה משהו שם לא מסדר ו"עוצר" את ההתפרסות.אח"כ תעשה קליק ימני ותנעל את זה.
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים יש קובץ VBS שעושה את זה בקליק אחד.http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/xp_taskbar_desktop_fixall.vbs
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מחבר יש קובץ VBS שעושה את זה בקליק אחד.http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/xp_taskbar_desktop_fixall.vbsאיך אני מפעיל אותו?
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מחבר איך אתה מפעיל מה?יש לך WSH מובנה במערכת ההפעלה בשביל להריץ סקריפטים.לא הבנתי.לחצתי על הקובץ שהבאת לי פעמיים ואז זה רושם לי את השגיאה הבאה>>>>[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים אני רואה שיש לך גם נטייה לקלקל דברים אחרים על הדרך. winkey+r regsvr32 %systemroot%\system32\vbscript.dll וזה אמור סדר את הבעיה עם WSH.
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מחבר אני רואה שיש לך גם נטייה לקלקל דברים אחרים על הדרך. winkey+r regsvr32 %systemroot%\system32\vbscript.dll וזה אמור סדר את הבעיה עם WSH. נכון עכשיו זה עובד עם wsh ואני חושב שהרצתי את זה נכון . לאחר שלחצתי finsh זה סגר לי את כל ה explorer ותפריט ההתחלה ולאחר 5 שניות זה חזר לקודמו אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. תראה בתמונה >>>> [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים אוקי אני חושב הבנתי את הבעיה.. אני מקווה תלך עים העכבר לשורה למטה ממש על הפינה יופיע לך חץ כזה פשוט תגרור אותו קצת למעלה ואחר כך תנעל את הסרגלאני מקווה שהיתכוונתה לזה ???
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מחבר לא משנה היה לי הרבה בעיות: גם השחזור מערכת שלי נעלמה והאי סי קיו לא הייתי יכול לכתוב טקסט אפילו התכנה ComboFix לא עזרה לכן עשיתי פורמט ועכשיו הכל בסדר
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים לכן עשיתי פורמט ועכשיו הכל בסדר בנימה מבודחת אני אגיד שלהרוג יתוש עם קטיושה\תותח\פצצה תרמו גרעינית לא יעיל יש גם מערכון מצויין של מונטי פייתון
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר בנימה מבודחת אני אגיד שלהרוג יתוש עם קטיושה\תותח\פצצה תרמו גרעינית לא יעיל יש גם מערכון מצויין של מונטי פייתון למה נראה לך שיכלתי לפתור את הבעיות גם ללא פורמט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.