עבור לתוכן

תרגיל הזוי בלימודים

Featured Replies

פורסם

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה.

יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

פורסם

המממ... באמת הזוי.

אני חושב על דאנקין דונאטס. אבל לדעתי הכי טוב זה משהו שנכשל בארץ אבל יש אליו הרבה נוסטלגיה ורצון שיחזור.

הייתי קורא לדף "XXXXX- רוצים לראות אותו חוזר? או משהו בסגנון ש"ידליק" אנשים.

GL.

פורסם

אתה לומד מנהל עסקים או קופירייטינג? בניית סלוגן וקמפיין זה עבודה של פירסומאי...

נסה משהו משעשע וקמפי (campy) - כמו מכונית של לאדה ("גרוטאה אבל זולה - הקמבק").

אל תשכח שכמות ה-likes לדף לא קשורה לרצון של האנשים לרכוש את המוצר אלא מהאופן שהקמפיין "ידליק" או יצחיק אותם וגם יגרום להם לשלוח את הדף לחבריהם.

פורסם

אני הייתי הולך דווקא על מותג ישראלי כמו סוסיתא, שלפחות אצלי מעלה מחשבות משעשעות...

פורסם

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה.

יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

באיזו מכללה אתה לומד?

פורסם

תדביק תמונה של דילדו וקרא לזה "the dumb professor smacker"

ללייקים כבר נדאג :))

פורסם

פשוט תפיץ ברחבי הפייסבוק - "אם לא תעשה למוצר זה LIKE הערנב יאכל אותך". זה בטוח ישיג לך מלא לייקים (לייקס?)

אבל יכול להיות שהערנב יתעצבן עלייך על שנשאת את שמו לשווא...

פורסם
  • מחבר

באיזו מכללה אתה לומד?

מכללה למנהל בראשון

תודה לעוזרים אני עדיין בהתלבטויות.

פורסם

נובלס

פורסם

פעם שווק בארץ דורקס XXL

הרבה אנשים יעשו פוזות ויכתבו לזה לייק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים