פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה.יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים המממ... באמת הזוי.אני חושב על דאנקין דונאטס. אבל לדעתי הכי טוב זה משהו שנכשל בארץ אבל יש אליו הרבה נוסטלגיה ורצון שיחזור.הייתי קורא לדף "XXXXX- רוצים לראות אותו חוזר? או משהו בסגנון ש"ידליק" אנשים.GL.
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים אתה לומד מנהל עסקים או קופירייטינג? בניית סלוגן וקמפיין זה עבודה של פירסומאי...נסה משהו משעשע וקמפי (campy) - כמו מכונית של לאדה ("גרוטאה אבל זולה - הקמבק"). אל תשכח שכמות ה-likes לדף לא קשורה לרצון של האנשים לרכוש את המוצר אלא מהאופן שהקמפיין "ידליק" או יצחיק אותם וגם יגרום להם לשלוח את הדף לחבריהם.
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים אני הייתי הולך דווקא על מותג ישראלי כמו סוסיתא, שלפחות אצלי מעלה מחשבות משעשעות...
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה.יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?באיזו מכללה אתה לומד?
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים תדביק תמונה של דילדו וקרא לזה "the dumb professor smacker" ללייקים כבר נדאג )
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים פשוט תפיץ ברחבי הפייסבוק - "אם לא תעשה למוצר זה LIKE הערנב יאכל אותך". זה בטוח ישיג לך מלא לייקים (לייקס?)אבל יכול להיות שהערנב יתעצבן עלייך על שנשאת את שמו לשווא...
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מחבר באיזו מכללה אתה לומד?מכללה למנהל בראשוןתודה לעוזרים אני עדיין בהתלבטויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.