עבור לתוכן

IBM Deathstars - סיפור כאוב שמוכר כמעט לכולנו.

Featured Replies

פורסם

http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html

וזה רק כדי להזהיר כל בן-אדם עם הכונן הזה, ישחק בחשבון שצריך לגבות כל שביב מידע אפשרי מהכוננים האלה, כי פשוט אסור לסמוך עליהם.

פורסם

אז מה עושים Athlon אני תקוע עם שלוש כוננים כאלה......???

וכמה ששללתי את האפשרות הזאת לצערי כולם התחילו בשלב זה או אחר להשמיע רעש לש חיפוש ונתקעים על מקטע מסויים בכונן,

חרא של כוננים!!!

פורסם

...כולם התחילו בשלב זה או אחר להשמיע רעש לש חיפוש ונתקעים על מקטע מסויים בכונן,

חרא של כוננים!!!

קודם כל תחליף אותם, כי אין לך ברירה, במסגרת האחרא-ריות. אם קנית אותם מפלונטר תבקש לדבר עם מנהל מחלקת שירות לקוחות ותביר לו שה"90 יום המתנה לכונן חלופי" לא תקיפה לגביך, היות וכשאתה ביצעת את העסקה האחרא-יות הרגילה על הכוננים האלה הייתה תקיפה, של 14 - יום, וזה שהם שינו את זה באתר ובכתב האחריות שלהם תקף רק לגבי לקוחות שקנו את הכוננים לאחר מתן ההודעה, ושאם לא תנתן לך אפשרות להחליף אותו בתוך 14 יום, אפילו בכונן מסדרה/חברה אחרת, אתה מתכוון לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות בכדי לדרוש את הכסף שלך בחזרה.

פורסם

זאת הבעיה ששנים מהם הם מיניר מערכות (ואין לי כוח לבירוקרטיה שלהם, להסביר למחסנאי שלהם למה הוא צריך להחליף לי את הדיסק,

ובנוסף לכל הצרות - אני כרגע בשלילת רשיון!)

השלישי - אין עליו מדבקה, למי אני יכול לגשת?

פורסם

אין מדבקה?

באסה...

פורסם

גם לי יש אחד dtla-307030 והבן **** בחנות לא מוכן לשמוע ... הוא מוכן גג להחליף אותו במסגרת האחריות (פעם שניה !)

של חברה שלי לשעבר גם החלפנו (באסלנט) לאחד אחר

וחבר שלי החליף שלושה עד שנתנו לו של חברה אחרת.

מה ההצעות ?

יש מה לדבר עם IBM ישראל ?

פורסם

גם לי יש כוננים הסדרה הזו dtla307030 ו-307045 ויום בהיר אחד ה-307045התחיל להשמיע רעשים העברתי את המידע ל-307030

הורדתי את את התוכנה שלהם dft הרצתי את התוכנה וזה סידר את בעיית הרעשים לאחר יומיים ה-307030 התחיל להשמיע שוב אותו

סיפור גם פה העינינים הסתדרו ומאז טפו טפו הכל בסדר מקווה שלא ימותו לי במידה וכן אני אלך לכוון מקסטור או סיגייט.

פורסם

<<<<<--------------------------------

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים