עבור לתוכן

שידרוג לוח אם,מעבד וזכרונות עדיפות תושבת 1366 .2500+-

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כשנה וחצי שידרגתי את המחשב למעבד Q8300 לוח אינטל ,וזכרון 2G בתקציב מכובד.ורק לאחר שגיליתי את הפורום הנפלא הזה הסכלתי

והבנתי שהמוכר רוצה למכור מה שטוב לו ולא מה שיותר משתלם ללקוח.בתקציב יכלתי לקנות מערכת הרבה יותר טובה ומשלמת.

כיום אני רוצה לעשות את הבכירה הנכונה שתתאים לצרכים שלי ופה אתם ידידי נכנסים לתפקיד ;)

מה שיעבור למחשב החדש זה:

ספק של Enermax 450W (לא ג'ינארי)

מארז-לא יודע אבל הוא איתי כבר 4 שנים וסה"כ סירקולציה טובה ורחב.

דיסק קשיח wd 1tb (לא זוכר דגם)

כרטיס מסך gts250

כעת אני רוצה לשדרג לוח אם,מעבד,וזיכרון כמובן.

מעבד-עדיפות לסדרת ה-I בתושבת 1366.

לוח-לא מבין גדול אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד חשוב שיתמוך,ו4 חריצים לזכרונות(אם נכנס לתקציבׂ

זכרונות-לבנתיים אני יסתפק ב 2 ג'יגה

קירור למעבד-עד 250 ש"ח

הצרכים שלי הם משחקים כבדים,סרטי FHD ,עבודה משרדית פה ושם וכמובן אוברקלוק.המחשב יחובר גם למסך 37"

תקציב 2500+- פתוח ליד שנייה.

פורסם

אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אז אני לא יודע לשפוט כמה מתאים הכרטיס שלך למשחק ברזולוציות גבוהות (עדיף להתייעץ בנושא בפורום כרטיסי מסך).

לדעתי OC למעבד ו/או החלפת כרטיס מסך (תלוי מה יגידו החברים בפורום כרטיסי מסך) ייתנו לך את השיפור הגדול ביותר אם אתה משחק ברזולוציות גבוהות.

אם אתה "מתעקש" לשדרג אז יש שלוש אפשרויות.

1. תמכור את המעבד שלך ותקנה איזה מעבד Q9XXX יד שנייה (שזה פחות או יותר במקום לבצע OC).

2. לשימושים שלך אין שום צורך בסדרת ה-Core i7-9xx. מעבד מסדרת ה-Core i5-7xx יספיק לך בהחלט.

3. גם מעבר לפלטפורמת Phenom IIx4 היא אפשרות טובה מאוד, וגם זולה ומשתלמת יותר מפלטפורמת Intel מקבילה.

פורסם

אם אתה רוצה לשחק במשחקים ''כבדים'' ואתה לא מסופק עם משיש לך כרגע

הייתי ממליץ לך לשדרג את הכרטיס מסך בעדיפות הראשונה.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתם אומרים מוקדם מידי בשביל שדרוג כן?

נכון להיום אני מרוצה מהרכיבים שברשותי לבנתיים שום משחק לא ניתקע או לא פועל כראוי .

חשבתי אולי נשדרג למערכת חזקה יותר לטווח היותר רחב .

עריכה:

לאיזה תוצאות OC אפשר להגיע אם המעבד שברשותי וקירורmugen 2( עוד לא הורכב)

ולגבי לוח אם מה מומלץ ?

פורסם

יש למעבד שלך מכפלה 7.5 שזה דיי נמוך. אני לא יודע איזה לוח יש לך ולכן לא ניתן להעריך עד לאן תגיע.

מה שכן אפשר לומר זה שעם לוח P45 ממוצע תוכל לעבור FSB של 400 (לעומת P43 שתתקע ב-400 {בפועל תדר של 3GHz)) ואולי להגיע לאזור של 3.4GHz.

פורסם

אם אתה רוצה לשחק במשחקים ''כבדים'' ואתה לא מסופק עם משיש לך כרגע

הייתי ממליץ לך לשדרג את הכרטיס מסך בעדיפות הראשונה.

אין שום בעיה בכרטיס מסך אני היתי מוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון שכן משחקים של היום דורשים יותר מ2GB זיכרון

פורסם

יש לך מעבד סבבה מאוד.

גם אני הייתי ממליץ לשדרג זיכרון .

הכרטיס מסך שלך לא אמור להווה מכשול ב FHD .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים