עבור לתוכן

ריבוי רשתות אלחוטיות עם אותו שם !

Featured Replies

פורסם

שלום חברה ,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) !

כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת!

האם אני יכול לעשות משהו ?

עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?

פורסם

אתה גם גונב אינטרנט וגם יש תלונות? :}

תראה אני יודע שבווינדאוס 7 יש אפשרות לקבוע לאיזה רשת הוא יתחבר אוטומטית, ככה שאתה יכול לבדוק מה הרשת הטובה ואז להגדיר לו להתחבר תמיד לזאת.

עושים את זה ע"י לחיצה על לחצן ימני על הרשת שאתה רוצה -> מאפינים ואז שמה תחפש מה שצריך לסמן..

פורסם
  • מחבר

ראשית אני לא גונב :) שנית אני קורבן של גניבה :)

אני מתחבר לאינטרנט דרך בזק, לצערי מישהו גנב את הכבלים לפני כ שלושה שבועות ולפי בזק נצטרך לחכות עד ה 28 לנובמבר עד שיתקנו את הבעייה !

לכן אין מנוס בינתיים מלהתחבר לרשתות של השכנים שהם כולם קרובי משפחה שלי ויודעים מזה :)

אני משתמש בויינדוס 7 וכבר עשיתי את מה שהזכרת אבל משום מה הוא ממשיך להתחבר לכולן ( כנראה שמה שמנחה אותו זה רק השם ולא אינדקסים אחרים):(

פורסם

יכול להיות שיש בעיה עם השם. מקסימום לך ותשנה את השם של הרשת אצלם בבית אם הם קרובי משפחה שלך, ושים להם סיסמה על הדרך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים