פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים שלום לכולםיש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשביםהמחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטיבנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usbעד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדשאבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסתבמחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישןכשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add printer כמו שעשיתי בעבר ומתבקש לכתוב את הנתיב שמוביל אליה"computer name\printer name\\" , המחשב "חושב קצת" ואז מודיע שאין אפשרות להתחבר אל הנתיב המבוקשלמישהו יש רעיון?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים יש תקשורת בין המחשבים? (פינג, זיהוי אוטומטי או משהו אחר?)איך אתה עובד, רשת "בית" או רשת "עבודה"?ואם רשת "בית" , הייתה מוגדרת קבוצה בייתית?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים מחבר כאשר אני מנסה לעשות פינג למחשב הישן - אני מקבל תשובהשני המחשבים נמצאים בworkgroup שנקרא workgroupעדכון - הצלחתי למצוא את המדפסת ע"י הוספת כתובת רשת של המחשב הישן דרך add printer בווינדוס 7אבל אין לי אפשרות להדפיס דרך המחשב החדש, למרות שאם אני מנסה להדפיס מקומית במחשב שהיא מחוברת אליוהיא מדפיסה ללא כל קושי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.