עבור לתוכן

שרת משחק BFBC 2 חדש של ישראל

Featured Replies

פורסם

שלום אני קניתי שרת משחק של באטל פייליד 24 אנשים הוא פתוח לכולם אם הגנות תוכנות אדמין פהנל ניהול ועוד השרת תשחק א ת כל סוגי המודים ואת כל סוגי המפות יש לנו גם טיימספיק 3 שמפורסם בתוך השרת אז יאלה תיכנסו ותהנו

b_560_95_1.png

פורסם

אני אקפוץ לביקור מתישהו. :xyxthumbs:

פורסם

24 אנשים זה טוב!

פורסם

רק תסביר לי למה קיבלתי באן על צ'יטים? :screwy:

לא מתאים, אתה צריך להבין שיש שחקנים יוצאי דופן מהאחרים, טובים יותר...

עכשיו כל מי שידפוק תוצאה מטורפת תיתן לו באן? ועוד אתה אומר שזה AUTO דרך הפאנק באסטר וזה לא.

חחח בסוף לא יהיה לי איפה לשחק עם כל "הצ'יטים" האלו.

פורסם
  • מחבר

צודק אני גם הורדתי לכה את הבאן אם סמתה לב ו אני מבקש כל מי שמשחק בבקשה להיכנס לטיימספיק 3 שלנו

IP : 84.95.240.200:9904

פורסם

צודק אני גם הורדתי לכה את הבאן אם סמתה לב ו אני מבקש כל מי שמשחק בבקשה להיכנס לטיימספיק 3 שלנו

IP : 84.95.240.200:9904

סמנו סמנו..בטח עוד ילדון מוגבל בן 13,ביחד עם אותה הרמה של mishax123... :nono:

פורסם

האמת ש-mishax1 טיפה יותר מוגבל מהרגיל... :silly:

אדמין - בפעם הבאה שאני מזיין לך את התחת אל תרשום בבאן שיש לי High Ping, כי אז באמת אתה יוצא מטומטם.

נוב.

פורסם

נראה לי אני היחיד שאוהב את כולם בפורום הזה (:

אגב, אני מדמיין או שירד שרת אחב וצצו להם שניים? :o

פורסם

מה זה אי אפשר ככה, עם כל האדמינים המפגרים האלו אין שרת ישראלי נורמאלי אחד.

רק Vgames אבל הוא חרא של שרת.

פורסם

אז אל תשחק אני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכריח אותך להיכנס לשרתים האלה? לא נוח לך, לך תפתח שרת משלך. לא מבין על מה כל התלונות. השרת הוא פרטי ולא משנה מה המנהל יעשה זה לגיטימי כי הוא משלם עליו. ברגע שאתה תשלם על משהו תוכל להחליט. עד אז תשב בשקט ותפסיק עם כל ההתנהגות הילדותית הזאת שכל אדמין הוא מפגר ואתה כזה אדיר.

פורסם

אז אל תשחק אני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכריח אותך להיכנס לשרתים האלה? לא נוח לך, לך תפתח שרת משלך. לא מבין על מה כל התלונות. השרת הוא פרטי ולא משנה מה המנהל יעשה זה לגיטימי כי הוא משלם עליו. ברגע שאתה תשלם על משהו תוכל להחליט. עד אז תשב בשקט ותפסיק עם כל ההתנהגות הילדותית הזאת שכל אדמין הוא מפגר ואתה כזה אדיר.

מה הקשר?

מה אתה עושה צחוק? לא קראת מה רשמתי?

אין שום קשר לזה שהוא משלם עליו, הוא מחליט אבל למה לעשות שטויות?

מה הקשר אדיר, עשה טובה דימה תלמד לקרוא לפני שאתה מביא תשובה, כאילו אני מהלל את עצמי.

אני יכול להתלונן עליו ל-EA ואז באמת יזהירו אותו.

mishax1, אך איך אני אוהב ילדים כמוך, באינטרנט הם שמחים בבית ספר הם עצובים. ;)

פורסם

אני לא מבין EXENTEX למה אתה מתלונן כל כך הרבה ומקבל באנים

אבל אני וגם עוד הרבה שחקנים לא מתלננים ולא מקבלים באנים.

תבדוק קודם כל את הבעיה אצלך ואז תאשים אנשים אחרים.

פורסם

יש מספיק שרתים בארץ לשחק בהם בלי בעיות ובלי אדמינים רוסים מוגבלים שלא יודעים להפסיד בכבוד.

איזה גזען יצאתי*מואה**נשיקות :hi:

פורסם

חחח אני איתך אחי.

פורסם

Ублюдок

mishax1 אתה היית צריך לקבל באן מהפורום הזה ממזמן, עם כל הספאם המסריח שלך אני לא מבין איך עדיין לא נתנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים