עבור לתוכן

הטרדה בICQ!! זה כבר עובר כל גבול!!

Featured Replies

פורסם

אתמול והיום אני מקבל 4 הודעות כאלו, כולם בדיוק באותו סגנון רק שהשם שונה בכל אחת זה כבר מתחיל להעלות לי את העצבים!!

295641933 (11:46 PM) :

היי Chris

תוצאות החיפוש שלי מצאו אותך.

קוראים לי מיכל והייתי רוצה לדבר איתך ולעשות לך טוב...

אז תתקשר אלי מתוק.

הטלפון שלי הוא 057-205035.

במציאות זהו טלפון של שירות היכרויות.

כמובן שאני ישר מוסיף אותם לignore אבל זה ממש מעלה ת'קריז, וזה כבר יומיים ברציפות וזה נראה כאילו כל יום הם הולכים לשלוח לי.

האם יש דרך לחסום כאלו הודעות, אבל שאנשים עדיין יוכלו לכתוב לי מבלי להוסיף אותי?

כלומר, אולי איזו תוכנה שמסננת הודעות עם מילים מסויימות?

אגב, מאוד מעניין אותי לדעת מי אלו האנשים שמפרסמים את הספאם הזה ובאיזה אינטרס הם עושים זאת.

אגב 2: איך הם עושים את זה שברגע שאני מנסה לברר את ה"User Details" מופיעה לי שגיאה ש"אי אפשר כרגע", איך הם עושים את זה??

אנשים פה אמרו בעבר שזה "בוט" יעני תוכנה ששולחת בעצמה, זה הבנתי אבל איך זה עושה שאני יקבל שגיאה?

נ.ב אני מודע לכך שכבר היו על זה כמה דיונים בעבר...

תודה מראש...

פורסם

תוסיף את המילים הרצויות לwords list בהגדרות האבטחה, זה יסנן את זה.

פורסם

אגב 2: איך הם עושים את זה שברגע שאני מנסה לברר את ה"User Details" מופיעה לי שגיאה ש"אי אפשר כרגע", איך הם עושים את זה??

אנשים פה אמרו בעבר שזה "בוט" יעני תוכנה ששולחת בעצמה, זה הבנתי אבל איך זה עושה שאני יקבל שגיאה?

פשוט מאוד, זה שולח לך הודעות ממספר מזוייף, לא אמיתי, שלא קיים.. ואז כשאתה מנסה להתחבר לשרת ולקבל את הפרטים של המספר הזה, אתה מקבל שגיאה..

איך הוא שולח הודעות ממספר מזוייף ?

בקלות (יחסית)... לא שאני הולך להסביר לך איך.. ;D

אם זה מעניין אותך, לך תסתכל קצת בתוכנות חלופיות ל-ICQ (על אותה רשת של ה-ICQ) שמופצות בקוד פתוח..

פורסם
  • מחבר

תודה לכם!

באמת לא ידעתי על הקטע עם הWords List, זה בטח בגלל שאני לא עושה כלום עם הICQ חוץ מלצ'וטט ;)

איך הוא שולח הודעות ממספר מזוייף ?

בקלות (יחסית)... לא שאני הולך להסביר לך איך.. ;D

אם זה מעניין אותך, לך תסתכל קצת בתוכנות חלופיות ל-ICQ (על אותה רשת של ה-ICQ) שמופצות בקוד פתוח..

זה בטח דומה לדרך שבה מזייפים כתובת דוא"ל, רק בסגנון ICQ ;D

ואני בטוח שזה מאוד קל ושכל n00b שרוצה להפיץ את הבולשיט שלו יכול לעשות את זה בדיוק כמו שכל lamer שפתח פורום חדש יכול לשלוח את הכתובת שלו דרך שירות הmessenger לאלפי כתובות IP...

פורסם

ה word list יעיל גם נגד pagers?

כי חסמתי את השטויות האלה בכל מקרה...

פורסם

מה צריך לרשום ב word list כדי לחסום אותם, כי גם אותי זה מעצבן כבר

פורסם

אני רשמתי פשוט את המספר טלפון שהם מפיצים. שאת זה בטוח נקבל בכל הודעה שלהם, ורק בהודעה שלהם.

אבל מסיבות די ברורות, אני לא ארשום את המספר פה.

אתה יכול ליצור קשר בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים