עבור לתוכן

נהגים? חסכו כסף!

Featured Replies

פורסם

תן לי לנחש.. זה היה רכב אמריקאי? ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ ואתה לא יודע למה!

• תגובות 41
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן

פורסם

יש רכבים שאצלם זה ממש דפוק (למשל יונדאי אקסנט שיש צפצוף אם הנהג לא חגור, אפילו אם האוטו לא זז כבר חצי שעה...)

אבל בהנחה והמטרה שלנו זה להגן על אנשים, הצפצופים האלה טובים.

הרי הם "מכריחים" אנשים לחגור, או לסגור דלתות, או מה שלא יהיה.

למרות שאישית, אני דוגל בכך שאם אתה מפגר מכדי לשים חגורת בטיחות, אז מגיע לך למות.

פורסם

תשמע, לפעמים פשוט שוכחים... אם התעסקתי במשהו לפני שהורדתי בלם, ולכן לא חגרתי אוטומטית, הדבר הזה עוזר לי.

למרות שיש רכבים שזה דפוק אצלם- יונאי I30 שבה יש צפצוף כזה גם לחגורות מאחורה, הוא מצפצף גם אם האוטו מתחת ל20 ואף עומד וגם אם מישהו שחרר חגורה ויצא מהרכב, הוא ימשיך לצפצף לעוד דקה...

אבל חוץ מזה, רכב חביב ביותר.

פורסם

אצלי הדלקת/כיבוי אורות זה טבע שני. לאחר ההתנעה, שולח יד ומדליק. עם כיבוי המנוע, שולח יד ומכבה. תנסו פעמיים, שלוש - עובד יופי.

ואכן, ה I30 רכב סבבה לגמרי, מצליח לשבור כמה מיתוסים על יונדאי. למעשה, מאז הדור השני של ה"דרעקז" - הם רק משתפרים.

פורסם

כבר כמה פעמים השבוע לא זכרתי בכלל שהדלקתי אורות.

זה הפך לפעולה אוטומטית לגמרי.

או שאני נעשה סנילי...

פורסם

i30 נראה מאחור כמו סטיישן של דוסים.. נראה רע בקיצור

בכל מקרה יש רכבים שההדלקה וכיבוי הם אוטומטים.. אני לא מבין למה זה בעיה להתקין דבר כזה בכל רכב

ברגע שהסביבה מתחילה להיות חשוכה האור נדלק..זה לא נראלי מסובך כל מה שצריך זה חיישן.

פורסם

סתם מחשבה - אם בישרא המהירות המקסימאלית המותרת הנה 110 קמש - למה לא מגבילים את המכוניות לארץ - בוא נגיד ל-130?

משבת קטן וכל הדוחות על 190 קמש שצצים כל שני וחחמישי פשוט נעלמים...

כאחד שנסע מאוד מהר בצעירותו (אופנועים...) היום אני לא מבין את זה - נגמר לי.

יתרה מזאת - אני חושב שפיתוח של ספורט מוטורי רק יוריד את האגרסיות מהכביש.

פורסם

משאיות מגבילים אין לי מושג למה..

בכל מקרה טוב מאוד שלא מגבילים מבחינתי זה אפילו חדירה לפרטיות

אולי שיהיה ספורט מוטורי חוקי בישראל הכבישים יהיו יותר רגועים אבל גם לא כלכך בטוח כי בד"כ אלה שמתעיניינים בזה

הם גם נהגים טובים יותר שעושים פחות תאונות ואפילו פחות מסכנים..

אישה שלא יודעת מה היא עושה על הכביש או פונה בלי להסתכל כי פספסה פניה הרבה יותר מסוכנת מצעיר עם מאזדה 3 של ההורים..

פורסם

לא יהיו דו"חות אם תהיה הגבלת מהירות בילט אין במכונית, ולא יהיה איך לממן את כל השחיתויות ובזבוזי הכספים שלה. זה למה, אף פעם לא תהיה פה הגבלת מהירות חומרתית. מה, צריך לממן את האברכים מאיפשהו לא? אה כן שכחתי, מהמלגות של סטודנטים. :o

פורסם

ספורט מוטורי לא יוריד את האגרסיות מהכבישים, כי הודות לגאונים בבית הנבחרים שלנו, למכוניות כביש אסור לעלות על מסלול, ולמכוניות מסלול אסור לעלות על כביש.

כלומר, אם יש לך רכב "רגיל" ובא לך "לשחק" קצת, לא יתנו לך שטח בטוח וסגור עם כביש איכותי ומתוחזק שתוכל לנסות בו מה שאתה רוצה ובעיקרון לא יכול על הכביש, אז אנשים ימשיכו לעשות שטויות על הכביש. (כמו אלו שטסים 180 על כביש החוף ב 3-5 בבוקר בשבתות)

פורסם

עברו רק 5 ימים מהחוק ואחותי דאגה לחסל את המצבר :silly:

טוב נו הוא היה בן 4-5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים