עבור לתוכן

נהגים? חסכו כסף!

Featured Replies

פורסם

לעניות דעתי צריך לחייב את היצרנים ליצר את המכוניות עם הדלקה אוטמטית של האורות בעת ההתנעה , ( רק צריך לחייב אותם להתקין את החיבור שמכבה את האורות בזמן הכיבוי של המנוע גם כן , לא קיים אצלנו באוטו )

זה קיים בארה"ב. זה נקרא DRL וזה קיים בכל רכב אמריקאי מודרני. הבעיה שזה מדליק אורות נמוכים, החוק בארץ מחייב אורות "רגילים" (מעבר זה נקרא?).

באירופה לא נהוג לנסוע עם אורות ביום.

אפילו להיפך - זה נחשב לגסות רוח.

כאשר נכנסים למנהרה למשל, יש שלט בכניסה שמזכיר להדליק ושלט ביציאה שמזכיר לכבות.

ניסיוני מראה אחרת. כנראה שזה תלוי במדינה ואפילו בתוך המדינה.

• תגובות 41
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החשמלאי רכב אמר שהוא יכול לעשות זאת על ידי חיבור החוט ש האורות לסוויץ' ( 100 שח )

פורסם

אני תמיד נוסע עם אורות דלוקים

מדליק שכמוך :silly:

פורסם

זה קיים בארה"ב. זה נקרא DRL וזה קיים בכל רכב אמריקאי מודרני. הבעיה שזה מדליק אורות נמוכים, החוק בארץ מחייב אורות "רגילים" (מעבר זה נקרא?).

ניסיוני מראה אחרת. כנראה שזה תלוי במדינה ואפילו בתוך המדינה.

לא, אור מעבר זה הקליק הראשון, אור נמוך, זה האור הכי פחות עוצמתי. למשל אם אתה רוצה לחנות במקום חשוך ושיראו את הרכב וכד'...

אור דרך זה האור ה"רגיל".

ואור גבוה... זה אור גבוה.

:hi:

פורסם

ברכבי האורות מחוברים ישירות לסוויץ ואין אפשרות לשכוח אורות דולקים. לכן אף פעם לא כיביתי אותם. שנתיים.

פורסם

בקטנוע הקודם שלי האורות היו משודכים לסוויצ'

הוא היה דרעאק בלי שום קשר - אבל אין לי ספק שהעובדה האחרונה לא בדיוק עשתה לו טוב למצבר.

פורסם

אני תמיד עם אורות דלוקים , פעם אחת אישתי שכחה את האורות דלוקים וגמרה על המצבר ( במילא המצבר כבר היה בתהליכי גסיסה אז החלפנו אותו ) , היא שכחה שאני תמיד נוסע עם אורות דלוקים והשתחלפנו ( כשהמנוע דלוק ) היא שכחה לסגור אותם אחרי שהיא חנתה , אז נראה לי שלשדך את האורות לסוויצ נשמע רעיון לא רע .

פורסם

אתה יודע איך הם עושית את זה , הוא מוצא את החוט של האורות ומחבר אותו לסוויץ'

כמו שכתבתי לא יותר ממאה שח'

פורסם

יש מכוניות שכשהאורות דולקים ושהמנוע מכובה יש רעש מעצבן שמזכיר לך לכבות את האורות

פורסם

לא מומלץ לחבר את האורות לסוויץ' מאחר ועוד לפני פעולת ההצתה האור מקבל זרם יחסית גבוה, מה שמכביד ומקשה על המצבר בהנעה ולא ממש תורם לאורך חייו.

מנגנון השהיה של 5 שניות למשל, היה עוזר כאן.

הרכב היה מונע ללא מאמץ מיותר, כאשר האורות כבויים, ולאחר 5 שניות נדלקים האורות.

פורסם

אתה שוכח שיש את מתג ההפעלה של האורות אתה עדיין יכול לשלוט על האור בזמן שהרכב מונע , מה שכן זה מבטיח לך שהאורות יכבו כאשר הרכב לא מונע,

זה לא אומר שהרכב צורך חשמל עבור ההנעה ועבור האורות באותו זמן ( דבר שיכול לגמור מצבר חלש )

פורסם

מה רע באמת בזמזום? לי יש ולא יצא לי אף פעם לשכוח אורות.

מה שכן שכחתי פעם חלון פתוח :P

פורסם

זמזם מעולה

אם כי אתה מתחיל לקלל אותו אחרי כמה פעמים שהוא מעצבן אבל אולי זה היעילות שלו

נהגתי מספר פעמים ברכבים האלו שיש להם זמזם ויש להם גם הקלטה על כמעט כל דבר באוטו , זה סיוט חבל"ז : :errrr:

פורסם
  • מחבר

הקלטה? הכוונה צפצוף מסוג שונה?

פורסם

האוטו מזכיר לך כל מיני דברים

כמו לחגור את חגורת הבטיחות וכו'

מודיע לך שהבגז' פתוח אם אתה רוצה רגע לצאת להביא משהו והאוטו מונע אז אתה פותח את הדלת אז הוא מזכיר לך אתה סאמק עומד ליד האוטו והוא מצפצף / מזמזם וכו' , אני לא ממש זוכר כבר , אבל החוויה הייתה סיוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים