פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים כמו שאתם יודעים ניקולאי סגר את הסרבר שלו ויתפנה סלוט ואני רכשתי אותו היום כולם מוזמנים להיכנס לשחק ולהנות וכמובן למי שיש שאלות יכול לשלוח לי מייל לפרטי הסרבר יהיה RUSH ONLY
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים חחח ניקולאי?? הכינוי שלו זה נוקליאו ושמו הפרטי אפילו לא קרוב להיות ניקולאי...בכל מקרה , למרות שאני כבר לא משחק בBC2 , אני מודה לך על כך שלקחת יוזמה וקנית את הסלוט הפנוי לטובת אלה שכן משחקים....
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים מחבר חחח ניקולאי?? הכינוי שלו זה נוקליאו ושמו הפרטי אפילו לא קרוב להיות ניקולאי...בכל מקרה , למרות שאני כבר לא משחק בBC2 , אני מודה לך על כך שלקחת יוזמה וקנית את הסלוט הפנוי לטובת אלה שכן משחקים....אין בעיה בכיף הכי חשוב זה שאנשים יכנסו ויהנו
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים הדבר הכי טוב שיצא לי מהשרת הזה זו החתימה החדשה שלי (: דויד המלך, בהצלחה עם השרת
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מחבר כנסו לטיים ספייק join TS3 Voice Server 89.31.96.240:9987 Room 10לכל המעוניינים תודה לHWZ על החדר
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מחבר NICE, ועוד של רמבו - RESPECT HOMIE. אקפוץ לביקור מתישהו. אני רואה אותך הרבה בשרת שלנו אחלה שחקן אתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.