פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים אני מנסה לפרמט וזה מה שהוא רושם לי lnsufficient memory למה יש לי 512 זיכרון DDR לוח אם ABIT NF7 AMD 2500
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים איך אתה מנסה לפרמט?מתוך WINDOWS אתה לא יכול, אלא אם כן יש לך מחיצה נפרדת ...
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר לא אני מנסה דרך הדוס דרך דיסק אתחול מנסה והוא רושם לי את זה למה כאילו אין לי מספיק זכרון
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים אתה מנסה לפרמט תוך שימוש באופציה S/ (להעתקת קבצי איתחול)? אם כן, אז תוותר על ה-S/ ואחרי הפירמוט תעשה Sys לכונן המפורמט.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים 4 דברים יכולים להיות,1. ל HD של אין מקום לכתוב system files2. המסטר boot record פגום3.partition פגום או חסר4.HD as a bad dayפיתרון:format c: /uאם זה לא עובד לך ועדיין נותן לך את Insufficient memory שוב:fdisk /mbr ואחרי זה,format c: /uאם זה לא עובד, תגיד שלום לHDואני מניח שיש לך win 98 אני זוכר בזמנו שמיקרוסופט הודיעו רישמית כי זו בעיה ב98 .היה עוזר אם תעדכן את המפרט שלך.ומה שאמר drbozo גם נכון. על תשתמש בS , ומומלץ מאוד sys
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים לא ציינת מה גודל ה HD.מכיוון שאתה אומר שאתה מנסה לפרמט בdos, אני מניח שאתה משתמש ב dos של 98 - אין הרבה אפשרויות אחרות.לתוכנות fdisk ו format של 98 יש הגבלה לHD עד גודל של 64 ג'יגה. אם הדיסק שלך גדול מ 64GB, זה מקור הבעיה.כדי לתקן את הבעיה הזו, יש להוריד מהאתר של microsoft עידכון ל 98, שמעדכן את הקבצים הנ"ל.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר אחים שלי יש לי מחשב חדש !!!!!לוח אם של ABIT NF7מעבד AMD2500זיכרון 256DDRX2 400HHD MAXTOR 80/7200 SATA 8MBזה HD חדש ויש לי WINDOWS XP PRO רציתי לעשות פורמט !!
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים בשביל מה להסתבך עם Dos בשביל להתקין WindowsXp?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!בביוס תגדיר בוט מסידירום ותכניס את הדיסק של Windows Xp לכונן, הוא ירשום לך אחרי כמה שניותTo boot from cd-rom press any key... [משהו כזה...]תלחץ סתם אנטר... ואז תפתח ההתקנה... [התקנה קלה מאוד] שתגיע לשלב שאתה צריך לבחור כונן עליו להתקין הוא יתן לך אפשרויותאחרי שתבחר ותלחץ אנטר ופשוט תבחר Format the partition using the NTFS file system.וזהו... הוא יפרמט יעתיק את הקבצים של המערכת הפעלה להארד-דיסק ויתחיל את ההתקנה בלי שאתה תצטרך לגעת...מקווה שעזרתי,מתן.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים תעשה את זה ולא תצטרך לעשות שום שבירת ראשבשביל מה להסתבך עם Dos בשביל להתקין WindowsXp?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!בביוס תגדיר בוט מסידירום ותכניס את הדיסק של Windows Xp לכונן, הוא ירשום לך אחרי כמה שניותTo boot from cd-rom press any key... [משהו כזה...]תלחץ סתם אנטר... ואז תפתח ההתקנה... [התקנה קלה מאוד] שתגיע לשלב שאתה צריך לבחור כונן עליו להתקין הוא יתן לך אפשרויותאחרי שתבחר ותלחץ אנטר ופשוט תבחר Format the partition using the NTFS file system.וזהו... הוא יפרמט יעתיק את הקבצים של המערכת הפעלה להארד-דיסק ויתחיל את ההתקנה בלי שאתה תצטרך לגעת...מקווה שעזרתי,מתן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.