פורסם 2010 באוקטובר 3114 שנים חיפשתי באינרנט דרייברים למערכת ההפעלה הנ"ל למחשב נייד טושיבה A500-1DN ולא מצאתי כל מה שאני מתקין הוא כותב לי התוכנה לא הותקנה כראוי נכנסתי לאתר החברה וגם שם אפילו לא מצאתי את המחשב הנ"ל (ברשימת הדגמים לא מופיע המחשב הנ"ל רק A500 עם כל מיני אותיות אחריו אשמח אם גם בזה יעזרו לי כך אוכל למצוא את הדרייברים המתאימים למחשב מאתר החברה)אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום של מחשבים ניידים אז אם זה לא מתאים אנא לא לנעול אלא להעביר לפורום המתאים תודה רבה רבה מראש לעוזרים ואשמח לתשובה בהקדםעריכה= מצאתי את האתר http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=153&selProduct=852&selShortMod=null&language=19&selOS=30&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=18&page=1מלאתי את הפרטים שמתאימים אבל כשאני מתקין או שהמחשב לא ממשיך בהתקנה הוא כותב שהוא מחלץ קבצים לתקיה מסויימת ומפעיל את ההתקנה ומסך ההתקנה נעלם ולא ממשיך שום דבר או שהוא כותב התוכנית לא הותקנה כראוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.