פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים שלום!רציתי לשאול האם יש אפשרות לבטל את המידע בWALL שלי לגבי החברים האחרונים שהוספתי.אני מעדיף שלא יפורסמו האנשים האחרונים שהוספתי בכלל.כמו כן, אני אשמח לדעת איך ניתן להסיר את השם שלי מחיפוש בגוגל והגעה לפרופיל פייסבוק שלי.אשמח מאד אם תוכלו לעזור,תודה מראש.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים פייסבוק מקום נאלח המידע שלך שם לא בטוח בכלל. אם מעניין אותך "פרטיות",יש לי פתרון בשבילך שיעבוד 100% אני יישמתי אותו ומאז יש לי הרבה פרטיות ופחות צרות וזבל באמייל:תבטל את הרישום שלך או תהפוך את החשבון שלך ללא אקטיבי.ואם עדיין מאוד חשוב לך הפייסבוק, יש שם תפריט PRIVACY לדעתי אתה יכול להגדיר מי רואה מה וכו' יכול לעזור כנגד סריקות של גוגל
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים (אני משתמש במנשק האנגלי), אתה תמיד יכול ללחוץ על Removeוההודעה תוסר מהקיר.בנוסף לכך אתה יכול להגביל את הצפיה "במי חבר שלך" לחבריםמשותפים בלבד, אתה עושה זאת דרך:Account >> Privacy Settings >> Customize Settings >> View Settings ואז בהגדרה של See my friend list אתה מגדיר ל-Only me.יש עוד המון הגדרות לשחק בהם שיוסיפו לפרטיות שלך. אבל בסופושל דבר כל המידע נמצא על שרת חיצוני ולכן המידע שלך אף פעם לאבאמת בטוח.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מחבר תודה חברים על התגובות.אני יודע שהפייסבוק מקום פרוץ למדי - אני לא מחפש אבטחה אופטימלית רק את הדברים שציינתי.לגבי הREMOVE מהWALL ביצעתי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.