עבור לתוכן

3 שאלות בקשר לתוצאות בCPU-Z , תמונות בפנים .

Featured Replies

פורסם

העליתי צילומים מתוך הCPU-Z שלא ממש הבנתי למה הם ככה , המחשב בOC מ2.8 ל3.5 ללא העלאת מתחים .

בתמונה הראשונה מופיע לי זכרונות שהם על 667 במקום 1333 שזה האמיתי שלהם זה הגיוני ?

77943342.jpg

תמונה שניה מראה לי שהמהירות ליבה של הכרטיס היא 250 רק זה הגיוני ?

98936848.png

ותמונה אחרונה מזה QPI ולמה הוא רק על 3000 במקום 3500 שזה אמור ליהיות כמו העמבד אם אני לא טועה ?

62028841.jpg

שבוע טוב ..

פורסם

בתמונה הראשונה מופיע לי זכרונות שהם על 667 במקום 1333 שזה האמיתי שלהם זה הגיוני ?

התשובה לשאלה שלך בסטיקי בפרק על זיכרונות.

תמונה שניה מראה לי שהמהירות ליבה של הכרטיס היא 250 רק זה הגיוני ?

מתאים לפורום כרטיסי מסך.

ותמונה אחרונה מזה QPI ולמה הוא רק על 3000 במקום 3500 שזה אמור ליהיות כמו העמבד אם אני לא טועה ?

QPI הם ראשי תיבות של QuickPath Interconnect ומדובר, בתמצות, בנתיב התקשורת בין המעבד וערכת השבבים. פרטים נוספים תוכל למצוא ברשת.

ה-QPI הוא נתיב נפרד ולכן התדר שלו בלתי תלוי בזה של המעבד.

פורסם
  • מחבר

התשובה לשאלה שלך בסטיקי בפרק על זיכרונות.

מתאים לפורום כרטיסי מסך.

QPI הם ראשי תיבות של QuickPath Interconnect ומדובר, בתמצות, בנתיב התקשורת בין המעבד וערכת השבבים. פרטים נוספים תוכל למצוא ברשת.

ה-QPI הוא נתיב נפרד ולכן התדר שלו בלתי תלוי בזה של המעבד.

פירסמתי את זה כאן כדי לקבל תשובות מאנשים שיודעים כי חיפוש יקח לי הרבה זמן ולא תמיד אני יבין אותו .

אם לא נוח לך אתה לא חייב יעזור אחרים יעזרו בכל מקרה העדפתי לפתוח אשכול אחד ולא בכל תת פורום שאלה כי

אני חושב שהרבה יכולים לענות לי על זה .

בכל זאת תודה ומחכה לתגובות נוספות .

פורסם

איך מדבריי הבנת שאני לא רוצה לעזור לך?

בקשר לתדר הזיכרון, זאת שאלה שחוזרת על עצמה המון ולכן נכנסה לסטיקי (ראה שאלה 6.9), שבין היתר זאת מטרתו, להוות מאגר מידע למשתמשים ולחסוך פתיחה חוזרת ונשנית של דיונים באותו נושא. אם אחרי הקריאה עדיין יהיו לך שאלות אתה תמיד מוזמן לחזור לפה ולשאול.

זהו פורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות, שאלה על כרטיסי מסך אינה מתאימה לו. זה פשוט מאוד -- אם יש לך שאלות בנושאים שונים עליך לפתוח כל נושא בפורום המתאים לו.

הסברתי לך בקצרה על ה-QPI.

חיפוש יקח לי הרבה זמן ולא תמיד אני יבין אותו .

ובמהלכו תלמד ותרחיב את ידיעותיך ולכן זה זמן שנוצל כמו שצריך.

אם לא תבין משהו אז אתה מוזמן תמיד לחזור ולשאול פה באופן ממוקד יותר.

הרי המידע שתקבל פה באופן כללי והמידע שתמצא ברשת זהים. אם לא תבין שם גם לא תבין פה ולכן עדיף שקודם תקרא קצת חומר רקע בנושא ואז תחזור לפה עם שאלות ממוקדות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים