עבור לתוכן

מהירות איטית לשרתים של חו"ל בזק בין לאומי - הוט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אכן במקור כשהסכמתי לחבילה היא אמרה שאני אעובור לחייגן. ובהתחלה היה די מוזר יכלתי להתחבר גם עם חייגן וגם בלי, בשלב מסויים (יום יומיים) הפסיק להתחבר עם החייגן ואז המחשב עבר פרמוט והאינטרנט כלל לא פעל.

נכון לעכשיו ועם המהירויות החלשות, שני המחשבים מחוברים לראוטר חיצוני כמו המודם עצמו ללא חיבור ישיר בין המודם למחשבים

בנוגע לFTP וכו מדובר בסופו של דבר בכמה קבצים אותם היה ניתן להעביר ממחשב למחשב עוד בעבודה בעצמה ועל מנת לחסוך בזמן הועלו לרפידשייר, במידה שזה היה משהו להנאתי, הזמן לא היה משנה אך זה היה קובץ חשוב בלעדיו לא יכלתי להמשיך לכן זה עצבן ותסכל ובעצם גרם לי לכתוב את ההודעה הזו.

פורסם

הבעיה היא אך ורק 014 והגישה לחו"ל. כשאני עושה בדיקות מהירות ב 7 בבוקר הlatency הוא מתחת ל 150 מילי. בשעות הערב הוא מגיע ל 400-500, והקצב ב HTTP (לא טורנטים) יורד ל 0.2 mb !

כמובן שאתרים בארץ תמיד נותנים 2.5 mb

פורסם

ברור, כל פעם הנושאים הארוכים האלה לא מחדשים כלום לאף אחד, חוץ מלטחון את אותו הנושא כמו מים לא יוצא כאן כלום, פשוט צריך לחכות, אני בטוח שיהיה שינוי לטובה ב5 השנים הקרובות.

פורסם

עובדה שהספקיות מצליחות לפזר הרבה עשן ולנצל את זה של95% מהלקחות אין מושג טכני בדברים האלה.

כל עוד זה מצליח להן, למה שמשהו ישתנה ?

פורסם

עובדה שהספקיות מצליחות לפזר הרבה עשן ולנצל את זה של95% מהלקחות אין מושג טכני בדברים האלה.

כל עוד זה מצליח להן, למה שמשהו ישתנה ?

לא מדויק, אני חושב שבזק בינלאומי הבינה שמידע שזורם מחו"ל גובר מיום ליום, לאור המהירויות הגבוהות (FACEBOOK YOUTUBE ושאר שעשועים שנמצאים על שרתים בחו"ל).

לדעתי בזה שהם פורסים תשתית לחו"ל, הם מודים שהתשתית שלהם לחו"ל כרגע לא טובה, אם זה יימשך כך ללא שום שדרוג, אני רואה שגם משתמי גיימר\NGN או כל תעדוף אחר לא יקבלו את התעדוף הזה למרות התשלום הגבוה לשירותים אלה, ומכאן יבוא גל הניתוקים משירותים אלו, כנראה שכרגע הם מכינים את הקרקע לפני שהבועה תתפוצץ...

וכולנו שמים לב שאצל כל הספקיות הבועה כבר מתחילה להראות סימני התמוטטות (שזה כולל גם כאלה שמשלמים אלפי שקלים על רוחב פס קבוע לחו"ל שעלולים להפגע).

פורסם

בינתיים כל הדיבורים הם רק של אנשיים פרטיים ולא של עסקים רציניים שיש להם הבטחה למהירות מסויימת ועד שלא יהיה מישהו

עסקי שיגיד מה קורה איתם, אנחנו לא נראה את התמונה המלאה רק את החצי שלנו.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

בבית יש לי פרימיום ב FILESONIC ולאחרונה אני מרגיש בעיות מהירות בבזק בינלאומי והוט בחיבור ישיר של 12 מגה מהירות ההורדה היתה בשעות העומס בסביבות 150 קילו עם מאיצ הורדות

אני מנהל רשת מחשבים גדולה וביצעתי התחברות מרחוק לרשת שלי בעבודה ובדקתי את אותו הקובץ באותו זמן ושם אני מבצע הורדה במהירות מקסימלית . 1.3 מגה עם מאיץ

התקשרתי להוט וביקשתי מהם שיעבירו אותי זמנית לספקיות אחרות אמרתי להם שבזק בינלאומי ביקשו (שיקרתי) בהתחלה ניסתי נטויזון המהירות השתפרה במעט למהירות של 250 קילו עם מאיץ

לאחר מכן ביצענו בדיקה מול 012 והמהירות השתפרה ל 1.3 מגה עם מאיץ . אמרתי וואווו....

תגובתם של בזק בינלאומי לאחר מכן היתה להעביר אותי לחבילת גימר ב 15 שקלים תוספת לחודש

אני יום ראשון הולך להתנתק ולעבור ל012 .

כמו כן עשיתי בדיקת פינגים בכל הבדיקות ואכן 012 היו יותר מהירים הבדיקה נעשתה בשעה 17 ביום שישי שהיא שעת העומס בכל החברות

עוד בשיחה מול הוט שאלתי את הנציגה איך הם מחוברים לבזק בינלאומי ומסתבר שבקויים אופטים

שאלתי אותה יכול להיות שהסיב האופטי לבזק בינלאומי עמוס ובזק בינלאומי התקינו מכשיר שמוריד את המהירות לאתרים בחול בשעות העומס ונאמר לי שכן מפה אני מבין שיש יותר מדי לקוחות בזק בינלאומי בהוט וכך נוצר העומס.

לכל מי שיש בעיה בהוט עם בזק בינלאומי שיתקשר למוקד של הוט ויבצע את אותה בדיקה כמוני ויראה .......

תודה רבה על ההקשבה ושבת שלום .

פורסם

די כבר עם כל הדיונים המבוזבזים האלה על איטיות בגלישה לחו"ל כי חוץ מגיימר אין פיתרון אחר

וזה ככה בכל הספקיות וזה ידוע לכולם אז למה לפתוח את הדיונים האלה כל יום מחדש ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים