עבור לתוכן

מהירות איטית לשרתים של חו"ל בזק בין לאומי - הוט

Featured Replies

פורסם

שלום רב

בשנים האחרונות האינטרנט שלי איטי בצורה מחרידה בשעות היום, כל פעם שמתקשר לבזק שואל, מבקש, מתחנן, צועק חוסמים לא חוסמים, לפעמים עוזר, לפעמים לא. באורח פלא תמיד בחודשים של לפני סוף ההתחייבות האינרנט חוזר למהירות תקינה, כמובן שבגלישה באתרים בארץ המהירות היא הטופ שבטופ הבעיה מתחילה עם שרתים בחו"ל.

יוטיוב באמצע היום, אפשרי אבל רק לא היידפינישן.

כל אתר סרטונים אחרים לפני חצות אני יכול לשכוח.

רפידשייר בשעות היום (למרות חשבון פרימיום) אני אומר תודה אם אני מקבל 3-4 ק"ב לשנייה

כמובן שכל פעם שאני מתקשר מפנים אותי לאתר בזק/הוט שמראה מהירות אינטרנט חלומית.

כרגע אני עם אינטרנט של 10 מגהביט. האם יש משהו שאני יכול לעשות בנדון מול בזק שאני אקבל מהירויות יותר נורמליות?

או שזה קרב אבוד מראש? (אני עובד הרבה מאוד בזמן האחרון ולמען האמת כבר אין לי את הכוחות הנפשיים להלחם בהם)

תודה

פורסם

המהירות שלי אומנם לא גרועה כמו שלך, אבל עדיין

אני גם עם חשבון פרימיום מוריד עם FLASHGET ויורד על אזור ה200-300KB אותה מהירות שהייתה לי ב2.5 מגה..

אני גם רב איתם בשבוע עהאחרון(מאז שהתחברתי), הקטע זה שבזק אמור להיות טובים יותר בקטע הזה, אבל הם עושים בדיוק מה שכולם עושים - רק שאצלם יש את הבושה הזאת שקוראים לה חבילת גיימר, שתפקידה רק לקחת עוד כסף בשביל לקבל את השירות שמגיע לך.

פורסם

^

"רק שאצלם יש את הבושה הזאת..."

אתה לא מעודכן, יש את זה כמעט לכל ספק.

פורסם

^

"רק שאצלם יש את הבושה הזאת..."

אתה לא מעודכן, יש את זה כמעט לכל ספק.

למדו מהם כנראה..

ועדיין אני יודע שבתמיכה של בזק ישר אומרים גיימר, כאילו זה חבילה שכולנו צריכים בשביל לגלוש. (ביננו מה יש להוריד מאתרים בארץ?)

גיימר צריך להיות לאנשים שצריכים פינגים, לאנשים שמורידים כבד ורוצים מהירות מאקסימאלית כל הזמן. לא לכל בן אדם פשוט שרוצה להוריד על חצי מגה מאתר שיש לו בו פרימיום.

אצל בזק אם אתה מצליח להתחבר לחול זה מספיק להם. אם אתה אומר להם שאתה רוצה מהירות נורמאלית להרודה שאתה עושה פעם בשבוע, הם יגידו לך אתה חייב גיימר.

פורסם
  • מחבר

האמת פעם כשהייתי יותר פנוי בזמן סירבתי בתוקף לשמוע על חבילת גיימרים.

עכשיו שהאינטרנט קשור אצלי ישירות לעבודה כבר אין לי זמן למשחקי כח ואני באמת שוקל לקחת את חבילת הגיימרים שלהם.

השאלה אם זה באמת יפתור את בעית המהירות בשעות העומס?

רפידשייר מוריד לי על שמונים קילובייט דרך jdownloader, הורדה ישירה כאמור רק ארבעה קילובייט, להכנס לאתר של רפידשייר אני בכלל לא יכול בשעות היום.

פורסם

האמת פעם כשהייתי יותר פנוי בזמן סירבתי בתוקף לשמוע על חבילת גיימרים.

עכשיו שהאינטרנט קשור אצלי ישירות לעבודה כבר אין לי זמן למשחקי כח ואני באמת שוקל לקחת את חבילת הגיימרים שלהם.

השאלה אם זה באמת יפתור את בעית המהירות בשעות העומס?

רפידשייר מוריד לי על שמונים קילובייט דרך jdownloader, הורדה ישירה כאמור רק ארבעה קילובייט, להכנס לאתר של רפידשייר אני בכלל לא יכול בשעות היום.

זה אמור לתת לך את מה שאתה מקבל לא בשעות העומס - גם בשעות העומס.

פורסם
  • מחבר

"אמור" זאת הבעיה. התיאוריה כמעט ולא מתנגשת עם המציאות.

אגב האם ידוע למישהו האם ניתן להמשיך בבזק ללא התחייבות או שמה כל החבילות כוללות חובת התחייבות?

פורסם

הכל עם התחייבות, יש ספקיות בלי התחייבות.

פורסם
רק שאצלם יש את הבושה הזאת שקוראים לה חבילת גיימר, שתפקידה רק לקחת עוד כסף בשביל לקבל את השירות שמגיע לך.

חבילת גיימר קיימת איזה 7 שנים והיא לא נועדה להורדות כבדות אלא למשחקים. הבושה היא שהם מצרפים אליה אנשים שמנצלים אותה בשביל הורדות. מה שבפועל חבילת גיימר עושה זה traffic shaping אבל היא גם מקבלת עדיפות על משתמשים "רגילים" שיש להם עדיפות מתחת לרצפה.

בבזק בינלאומי גם קיימת "בעיה" ידועה עם youtube . הם מנסים כנראה לווסת תעבורה של youtube ע"י חישוב של כמה רוחב פס הם צריכים בשביל זה וככה לחסוך רוחב פס. לפי דעתי הם צריכים לחנוק את המורידים הכבדים במקום ולהרים כמה שרתי caching אם הם לא עשו את זה כבר.

ובכלל מהירות איטית לשרתים בחו"ל זה נורמאלי ... תתחילו להתרגל. בלי לחנוק את המורידים הכבדים בשעות העומס כולם יסבלו. בכל מקרה יש לספקית איזה 1/100 מהרוחב פס לחו"ל ממה שנדרש (רוחב הפס של המשתמשים). אם אתה רוצים לדעת מה המקסימום רוחב פס לחול שיש לחברה מסוימת תקחו את ההוצאות של החברה תחלקו ב20 מיליון $ ו תכפילו ב10gbps . לפי דעתי גם אם החברה מקבלת הנחה על רוחב הפס החישוב הזה סביר כי יש להם עוד הוצאות חוץ מרוחב פס לחול.

פורסם

אני אישית לא מבין למה אנשים מתפתים לחבילות של למעלה מ5 MB הרי אין אפשרות לקבל את רוחב הפס הזה בחיים, כמו כן ה UPLOAD המסורס שיש בארץ באמת

לא נותן אפשרות לא לצאת לשרתים של חו"ל.

:pissed:

פורסם

אני רוצה לשמוע עכשיו מגברת לוטם שירות לקוחות של בזק שמסתובבת לה פה כדי לתת תשובות לזה :cool2:

פורסם
  • מחבר

ובכלל מהירות איטית לשרתים בחו"ל זה נורמאלי ... תתחילו להתרגל. בלי לחנוק את המורידים הכבדים בשעות העומס כולם יסבלו. בכל מקרה יש לספקית איזה 1/100 מהרוחב פס לחו"ל ממה שנדרש (רוחב הפס של המשתמשים). אם אתה רוצים לדעת מה המקסימום רוחב פס לחול שיש לחברה מסוימת תקחו את ההוצאות של החברה תחלקו ב20 מיליון $ ו תכפילו ב10gbps . לפי דעתי גם אם החברה מקבלת הנחה על רוחב הפס החישוב הזה סביר כי יש להם עוד הוצאות חוץ מרוחב פס לחול.

מה נורמלי בזה? ישנם אתרים שכלל לא ניתן להכנס אליהם בשעות היום.. הורדת קובץ שקולגה בתמימותו העלה לרפידשייר של ארבעים מגה הייתה בלתי אפשרית ולבסוף נשלחה במייל.

בנוגע למה הסכמתי לחבילה כה גדולה, האמת הסיבה די פשוטה: הייתי מגה וחצי או שניים, למען האמת אני בעצמי לא הייתי סגור והם התקשרו והציעו לי לעבור לעשרה מגבביט מבחינה כספית יצא שהזלתי לעצמי את האינטרנט בעשרה שקלים (התשלום לבזק עלה בעשרה שקלים, התשלום להוט ירד בעשרים שקלים)

, אז שאני אסרב?

פורסם

אני מכיר את הסיפור של הקובץ שעושה טיול בעולם כדי לעבור 50 ק"מ. אני חושב שהאינטרנט של העבודה שלי די טוב וגם של החברה השניה ששלחה לנו קובץ של כמה גיגה. הם עשו את זה דרך שרת בארה"ב אז הקובץ נסע לארה"ב ואז חזר לארץ וזה סיפור שלוקח יותר מחצי יום.

אם אתה רוצה להעביר קובץ בארץ תרים שרת FTP וזהו :lol: . עדיין קח בחשבון שהמהירות העלאה בארץ נמוכה יחסית. עדיין 100kB/s זה המון יחסית ללפני 4 -5 שנים.

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב ששרתי FTP עובדים מצויין ולא נתקלים בשום בעיה אפילו כאשר הם נמצאים בחו"ל.

עכשיו רק נשאר למצא דברים שאפשר להוריד מהם..... :hi:

פורסם

שלום רב

בשנים האחרונות האינטרנט שלי איטי בצורה מחרידה בשעות היום, כל פעם שמתקשר לבזק שואל, מבקש, מתחנן, צועק חוסמים לא חוסמים, לפעמים עוזר, לפעמים לא. באורח פלא תמיד בחודשים של לפני סוף ההתחייבות האינרנט חוזר למהירות תקינה, כמובן שבגלישה באתרים בארץ המהירות היא הטופ שבטופ הבעיה מתחילה עם שרתים בחו"ל.

איך אתה מתחבר עם הוט? אם כן,

הדרך היחידה שאני מכיר לקבל קצבים יותר טובים זה עם חייגן והחיוג לשרת בכתובת hot.bezeqint.net

גם זה לא קצבים מדהימים אבל הרבה יותר טוב מחיבור ללא חייגן.

יש הבדלים משמעותיים בין חיבור עם חייגן או ללא חייגן וגם לאיזה כתובת מחייגים.

אני מניח שגם חיבור דרך בזק זה דומה ותלוי לאיזה שרת מתחברים. אם אתה ב 10M אז זה צריך להיות NGN. אתה צריך לבדוק שאתה מתקבר לשרת הנכון.

הם אפילו מראים את זה בפרסומות ל NGN דרכם, ובלי לשים לב מודים שכל מי שלא ב NGN תקוע בפקק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים