עבור לתוכן

שיט הלך לי המעבד!

Featured Replies

פורסם

אתמול הלך לי המעבד לעולמו!

לא נגעתי בו בכלל והוא נשרף, כאשר המעבד בלוח אז המאוורר עושה חצי סיבוב ונכבה, כאשר אני מוציא אותו אז המאווררים והכל עובד.

החנות שקניתי ממנה סגרה ): פניתי לאזטק והם אמרו שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לשלוח מייל לAMD העולמית והם צריכים לצור קשר עם אזטק ולתת אישור להחליף.

פניתי גם לזיגזאג בתקווה שאולי הם יוכלו לעזור לי, הם אמרו שהם ידברו עם אזטק ויראו אם אפשר להחליף.

ממש כל הכבוד לזיגזאג על השירות למרות של קניתי מהם את המעבד!

פורסם

משתתף בצערך , זאת הבעיה כאשר אתה קונה מחשב שחברה קטנה שיכולה להיסגר לך ואז אין לך אחריות .

פורסם

סתם ככה??

פורסם
  • מחבר

קיבלתי תשובה מAMD העולמית והנה התוצאות:

Dear Mr Ofir,

Thank you very much for your interest in AMD. We would take your procesor if it was a PIB processor in a Box but unfortunately as it is a OEM version(non boxed processor) your shop is responsible for the warranty and AMD dosen't need to authorize a replacement. What I mean is that it is enterily up to them to replace your processsor and they don't really need the AMD Support Team to intervine.

I hope this is useful please do not hesitate to contact us in case you need more information

Kind regards,

Giselle Vasquez

AMD European technical Support Centre

לא ממש הבנתי מה הם רצו, רק שהחנות אחראית למעבד.

אבל החנות סגרה.

מה אני עושה?

פורסם

קנית מעבד BOX ? לך לאזטק, היבואן ותקבל חדש

קנית TRAY והחנות פשטה רגל? תקנה חדש אבל קודם תנסה ללכת לאזטק..

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה בא עם קופסא, קניתי את זה עם המחשב.

קודם דיברתי עם אזטק והם הפנו אותי לAMD העולמית, לכתוב להם והם צריכים לתת אישור להחליף.

איך אני מוכיח שקניתי עם קופסא נגיד?

פורסם

a Box but unfortunately as it is a OEM version(non boxed processor)

הם אומרים שהגרסה שלך זה OEM ולכן אתה צריך לדבר עם הסוכן....

שלחת להם serial או משהו כזה?

פורסם

(מאיפה באת עם השאלה הזאת?)

מביא את הקופסה ומראה להם... ?

ואין טעם שתביא להם קופסה של מישהו אחר, יש עליה ועל המעבד עצמו את אותו מספר זיהוי..

פורסם
  • מחבר

כן הם ביקשו סריאל אז שלחתי.

ואין לי קופסא.

על איזה סוכן מדובר?

פורסם

הם מציעים לך לפנות לחנות ממנה קנית את המעבד (נראה שהם לא הבינו שהיא נסגרה, אולי כדאי לספר להם :-\ )

פורסם

אם קנית מחשב מחנות שכונתית, אז הם שמרו לעצמם את הקופסאות ונתנו ל רק את המחשב....

מה שאומר שדפקו אותך פעמיים.

אם היית קונה מחנות נורמלית היית מקבל את הקופסא של כל דבר.

בכל מקרה, יש לך מזל שזה לא אינטל כי אז חבל על ה1000 שקל מינימום..

פורסם

AMD אמרו (לפי הסיריאל) שזה OEM (לא קופסה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים