עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

תקציב: 1000~3000

חריגה מקסימלית: 500 שח

מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס:

גיימינג

חנות:

קונה בחו"ל

עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים):

מזומן

מפרט של המחשב:

65779366.png

איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך):

http://img121.imageshack.us/img121/6711/48474436.png

הערות ובקשות מיוחדות:

אני קונה בחול את הכרטיס

פורסם

שני דברים

הראשון - איזה ספק כח יש לך במערכת?

השני - המסך שלך 22'', גם אם תעשה שמיניות באוויר אין סיבה לקחת כרטיס יותר חזק מ- HD6870\GTX470 שבאמת יהיו מעל ומעבר.

עוד דבר, יש לך מעבד כפול ליבה והכפולים מתחילים להראות חולשה במשחקים כאלה ואחרים, מומלץ מאוד לבצע אוברקלוקינג.

לגביי קירור על המעבד עם התקציב שנתת פה אני לא חושב שתהיה בעיה לרכוש קירור אוויר איכותי ולקחת את המעבד שלך ל4-4.2GHZ

פורסם
  • מחבר

שני דברים

הראשון - איזה ספק כח יש לך במערכת?

השני - המסך שלך 22'', גם אם תעשה שמיניות באוויר אין סיבה לקחת כרטיס יותר חזק מ- HD6870\GTX470 שבאמת יהיו מעל ומעבר.

עוד דבר, יש לך מעבד כפול ליבה והכפולים מתחילים להראות חולשה במשחקים כאלה ואחרים, מומלץ מאוד לבצע אוברקלוקינג.

לגביי קירור על המעבד עם התקציב שנתת פה אני לא חושב שתהיה בעיה לרכוש קירור אוויר איכותי ולקחת את המעבד שלך ל4-4.2GHZ

מצטער אבל אני לא מצליח לזהות את הספק הוא הורכב ככה שהדגם שלו נמצא בכלל במקום שאני לא יכול לפתוח את המארז

אינני מעוניין לבצע OC למעבד אני מסתפק במה שיש כרגע

פורסם

אתה מסתפק, משחקים מסויימים ממש לא יסתפקו, אתה רוצה גיימינג אבל יש לך רכיב שיכול לעשות שם בעיות בחלק מהמקרים

אז זה דיי נוגד אחד את השני.

לגביי ספק כח אני לא יכול להמליץ לך על שום כרטיס שיכול להוות סיכון למערכת כי אני לא יודע איזה ספק כח יש לך, וכן זה חשוב לדעת

פורסם
  • מחבר

אתה מסתפק, משחקים מסויימים ממש לא יסתפקו, אתה רוצה גיימינג אבל יש לך רכיב שיכול לעשות שם בעיות בחלק מהמקרים

אז זה דיי נוגד אחד את השני.

לגביי ספק כח אני לא יכול להמליץ לך על שום כרטיס שיכול להוות סיכון למערכת כי אני לא יודע איזה ספק כח יש לך, וכן זה חשוב לדעת

אוקיי התעניינתי קצת בOC קראתי מדריכים ואני חושב על באמת לעשות OC למעבד.

הספק: אני חושב שזה הדגם "Active PFC 100-240VAC"

פורסם

זה לא דגם זאת רק תכונה בשם APFC שזה תיקון מתח נכנס, מ100 ל240V.

אם אתה לא יכול לפתוח את המארז חפש את המפרט של המחשב איפשהו

פורסם
  • מחבר

להה המחשב הזה כבר בין 4 שנים, עברנו דירה גם אין מצב שאני ימצא את המפרט... אין שום דרך אחרת לדעת אותו?

פורסם

אתה לא יכול דרך תוכנה, הדרך היחידה היא לפתוח את המארז ותהסתכל במדבקה עליו. 4 שנים זה בכלל לא משמח אותי.

(למרות שהגיל הכי מאוחר שיכול להיות למחשב הזה הוא 3 ... )

פורסם
  • מחבר

מה יקרה אם הספק לא יתאים לכרטיס מסך?

פורסם

להה המחשב הזה כבר בין 4 שנים, עברנו דירה גם אין מצב שאני ימצא את המפרט... אין שום דרך אחרת לדעת אותו?

המחשב שלך לא יכול להיות בן 4 שנים, כי E8500 הושק קר בסוף מרץ 2008. זאת אומרת שאם אפילו הייתה ראשון לקנות אותו לא יכולת לקחת לא לפני אפריל 2008 שנותן לנו רק 2.5 שנים. אני לקחתי E8400 שלי במאי 2008 וזוכר שהתלבטתי בין E8400 ו E8500.

מה יקרה אם הספק לא יתאים לכרטיס מסך?

במקרה הכי טוב מחשב שלך לא יעלה. במקרה הגרוע ביותר (אם הספק שלך גנרי, לא איכותי) הוא עלול להתפוצץ ואפילו לפגוע בחלקים אחרים של מחשב במצב של עומס יתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים