עבור לתוכן

לכל בעלי DELL 2209WA - גם אני קניתי אחד אתמול ויש לי בעיה

Featured Replies

פורסם

אתמול התחדשתי במסך הנ"ל אך יש לי בעיה מוזרה.

כשאני מגיע לקצה המסך עם העכבר, הוא לא נעצר שם, אלא ממשיך החוצה מהמסך, ואז כדי לחזור איתו אני ממש צריך להתחיל לחפש ולהביא אותו את כל הדרך חזרה.

זו תופעה ממש מזרה. במסך הקודם שלי הוא פשוט היה נעצר בשוליים של המסך, ואי אפשר היה להוציא אותו מחוץ לשטח הנראה על המסך.

מה ניתן לעשות?

פורסם

האם מחובר עוד מסך לכרטיס?

יכול להיות שהתצוגה שלך מכוונת למצב EXTENDED ואז זה כאילו שיש עוד מסך שהעכבר יכול לעבור אליו. בדרך כלל מימין.

פורסם

תבדוק את הרזולוציה, היא צריכה להיות 1680X1050

אם מחובר מסך נוסף למחשב אז אולי הוא ACTIVATE (שכפול/הרחבה)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

הוא באמת היה מוגדר על "הרחב צג זה".

פורסם

תתחדש גם אני שוקל לקנות ת המספך הזה

רוב הביקורות שקראתי שיבחו אותו רק דבר אחד מפחיד אותי

רשמו במספר ביקורות שהוא בהיר בהגזמה ושלמרות שאנשים מורידים את עוצמת התאורה כמעט לאפס הוא מסנוור בחדר חשוך

בתור בעל המסך מה יש לך להגיד על זה ?

פורסם

למרות שאני לא בעל המסך אני כן יכול לומר לך שלעבוד בחדר חשוך לא מומלץ לעיניים.

פורסם

ובלי קשר למה שאמר borsood (שכמובן נכון), אם אתה כן חייב לעבוד בתאורה נמוכה, תוריד את הבהירות ל0 ואם זה לא מספיק - תעבור למצב custom color ותתחיל להוריד את ערוצי הצבע בצורה מתואמת.

פורסם

ועוד אפשרות - לכווון מנורת שולחן חלשה אל הקיר שמאחורי המסך. החדר יישאר כמעט חשוך, אבל מסביב למסך יהיה מספיק אור כדי למנוע מהמסך לסנוור.

פורסם

כן גם לי קרה כמה פעמים שהרגשתי יותר מדי אור בעיניים מהמסכים כשהחדר היה חשוך.

הורדתי את הבהירות ונפתרה הבעיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אין ספק שיש לו בוהק מסויים, אבל אני תמיד עובד עם אור כלשהו (לפחות עם מנורת פלורסנט שולחנית) כך שהחדר אף פעם לא חשוך לחלוטין.

פורסם

הוא לא בוהק מדי.

אבל על האמינות שלו והשירות בארץ לא הייתי סומך מדי (מניסיון).

פורסם

לי יש את U2311H ואני לא יכול לעבוד על בהירות נמוכה מ-60% בהגדרות המסך אני מרגיש שחסר צבע למסך(אין מספיק אור בשביל שהצבעים יהיו יפים) לפחות אותי זה לא מסוונר, אבל אם זה בחושך אני באמת מעדיף להוריד את הבהירות לאזור של ה 40% ואז הבעיה נפתרת אני חושב :-\

אני לא מבין איך אפשר להוריד את הבהירות ל-0% זה פשוט נראה גרוע ככה בלי קשר לזה שאתה מאבד הרבה פרטים בתמונה.

אותו דבר צריך להיות גם עם 2209WA יש להם אותו פאנל.

פורסם

אני לא מבין איך אפשר להוריד את הבהירות ל-0% זה פשוט נראה גרוע ככה בלי קשר לזה שאתה מאבד הרבה פרטים בתמונה.

אותו דבר צריך להיות גם עם 2209WA יש להם אותו פאנל.

זה נראה גרוע רק כי אתה רגיל לבוהק. לגבי אובדן פרטים - זה לאו דווקא נכון. הכל תלוי בתאורת הרקע. יש מסכים שבהם באמת הניגודיות יורדת משמעותית מתחת לסף בהירות מסוים (כולל במסכים הישנים יותר של DELL), אבל זה לא אומר זה כך בכל מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים