פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אהלן,יש לי וינדוס 7, מותקן בו עברית, כל ההגדרות בלוח הבקרה מוגדרות לישראל ולעבריתאך עדיין הרבה או אפילו כל קבצי הזיפ שנמצאים בהם קבצים בעברית מופיעים כג'יבריש או סתם קווים במקום העבריתאיך אני מתקן את זה?תודה מראש
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אלה קבצים שאתה יצרת? כי אם לא אז כנראה זה שיצר אותם עשה עבודה ***לא משהו***!
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מחבר אתה צודק בקבצים שאני מכין רואים עברית בתוך הזיפאבל נניח אני מוריד בג'ימייל ממייל את כל הקבצים במרוכז אז הוא יוצר זיפ ובו אני לא יכול לראות עבריתאו זיפים שאני לוקח מחברים ויש בהם קבצים בעברית אז אני לא רואה את השמות שלהםאין אפשרות לפתור את זה?
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים כנראה שהבעיה היא בהגדרות העיברית במחשב של מי שיצר את הZIP, אתה יכול ליצור איתו או איתם קשר ולהודיע לו/להם על הבעיה ושינסו לסדר את זה ושיבדקו את מה ששולחים לך.כרגע לא נראה לי שאתה יכול לשחזר את שם הקובץ המקורי אבל יכול להיות שאני טועה ופשוט לא יודע על אפשרות כזו.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים זה לא בעיה של יוצר הזיפ בדר"כאני חבר בקבוצה בdropbox, ומי שמכיר יודע שניתן להוריד תיקיות שלמות שם מכווצות ב-zip.במחשב הראשי שלי שמות הקבצים (עברית במקור) והתיקיות מוצגים בקווים, בעוד שבמחשב המשני שלי הם בעברית והכל תקין שם.אני עד עכשיו לא עליתי מה גורם לזה, אני מניח שמשהו בהגדרות של ה-windows, אבל לא יודע מה בדיוק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.