עבור לתוכן

האם לוח אם עם 2000 MTS יגביל מעבד PHENOM X4 945?

Featured Replies

פורסם

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש וראיתי שללוח אם יש Hyper Transport Bus 2000 MTS. המעבד הוא AMD PHENOM II X4 945. הבנתי שלמעבדי AM3 צריך 5200 MTS. זה יגביל את המהירות של המחשב? אפשר להבחין בכך?

פורסם

בעקרון התשובה היא לא. ייתכן שירידה מסוימת בביצועים תורגש רק ב-OC גבוה לכרטיס מסך ולמעבד או בתצורת מערכת מרובת כרטיסי מסך.

אין שום מניעה בפועל לקנות לוח כזה. זה שנתיב ה-HyperTransport בלוחות AM3 מציע רוחב פס גדול יותר לא אומר שהרכיבים (נכון להיום) מסוגלים לנצל אותו.

שנית, איזה לוח בחנת (אני מבין שלוח +AM2 כנראה בגלל רצון להשתמש בזיכרונות קיימים)? מהן הדרישות שלך מהלוח? ומה התקציב?

פורסם
  • מחבר

בעקרון התשובה היא לא. ייתכן שירידה מסוימת בביצועים תורגש רק ב-OC גבוה לכרטיס מסך ולמעבד או בתצורת מערכת מרובת כרטיסי מסך.

אין שום מניעה בפועל לקנות לוח כזה. זה שנתיב ה-HyperTransport בלוחות AM3 מציע רוחב פס גדול יותר לא אומר שהרכיבים (נכון להיום) מסוגלים לנצל אותו.

שנית, איזה לוח בחנת (אני מבין שלוח +AM2 כנראה בגלל רצון להשתמש בזיכרונות קיימים)? מהן הדרישות שלך מהלוח? ומה התקציב?

Gigabyte GA-MA74GMT-S2

אני מתכנן OC במעבד ובכרטיס מסך nvidia GTX 460.

הלוח אם הזה מספיק טוב לכך?

התקציב - מקסימום 500.

פורסם

אם ככה אני מבין שאתה קונה לוח AM3 עם זיכרון DDR3 ולא מתכוון להשתמש בזיכרון DDR2 קיים.

אם אכן כך יש לוחות עדיפים על זה שציינת.

GA-770T-D3L או GA-MA770T-ES3 (אם מספיקים לך רק שני חריצי זיכרון) או GA-MA785GMT-UD2H אם אתה מעוניין ביותר משני חריצי זיכרון.

פורסם
  • מחבר

אם ככה אתה קונה לוח AM3 עם זיכרון DDR3 מתכוון להשתמש בזיכרון DDR2 קיים.

אם אכן כך יש לוחות עדיפים.

GA-770T-D3L או GA-MA770T-ES3 (אם מספיקים לך רק שני חריצי זיכרון) או GA-MA785GMT-UD2H אם אתה מעוניין ביותר משני חריצי זיכרון.

אני יקנה 2 זיכרונות 2GB DDR3.

טוב אני מבין שהלוח אם GA-MA74GMT-S2 לא מומלץ לOC, אז אקח את הלוח האם הזול מבין מה שהצעת. תודה רבה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים