פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים LITEON.TEAC פשוט מעולים.אבל היום CDROMים כמעט כולם אותו דבר. בכל מקרה אל תקנה LG כי הוא לא אמין במיוחד.
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים יש לי את ה ASUS X52 ואני ממש מרוצה ממנו, ממש הרגשתי את ההבדלים במהירות בינו לבין הכונן 54 הישן שלי
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים LITEON.TEAC פשוט מעולים.אבל היום CDROMים כמעט כולם אותו דבר. בכל מקרה אל תקנה LG כי הוא לא אמין במיוחד.
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים ASUS / A-Open.... Aopen הם סידירומים מסריחים ביותר! , לחבר שלי נהרס אחד בגלל העינית והשני מזייף בקריאה של הדיסקים לקראת האמצע של הדיסק כלומר מתחיל להיות איטי עד להודעה של שגיעה. זו האמינות שלהם. אני אישית ממליץ על Samsung/BenQ.
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים BENQ זה אותו דבר כמו ACER עכשיו הרבה לא ממליצים עלהLG ביגלל שהוא שובר דיסקים בתוכו ביגלל מהירות מהירה-קראתי כתבה על זה אני אישית ממליץ על LITE ON שזולים ואמינים
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים BENQ זה אותו דבר כמו ACER תאמין לי שלא חידשת לי כלום!הסידי-רום הזה היתגלה בפני ככונן מעולה ואמינות גבוהה.על LG אין על מה לדבר! זה החרא של הסידי-רומים, לפי בינצ'מרקים שלי הוא לא עובר את ה32X (אני מדבר על ה52X מתוצרתם)
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים LG זבל זבל זבל!!! ואני חוזר זבל!!! הוא שובר דיסקים מיקצועי עם דיפלומה והוא מפנים את זה! וזה מניסיון הוא משמיעה רעש תקין של סיבוב במהירות גבוהה ואז טק קטן כאילו הדיסק החליק ואז הוא מחדש מתחיל לאט לאט להסתובב מהר ואז היה לי בום כמו ירייה של אקדח אני פותח את הכונן ואני רואה שבריי דיסק ועוד זה היה דיסק מקורי שלא תגידו דיסק צרוב חרא אבל לעומת זאת LG סוף הדרך בDVD וצורבים הם נחמדים
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים לי יש סי די רום GENERIC כבר שנתיים ולא היתה לי אפילו בעייה אחת איתו ...בכל אופן, LITE ON וSONY לא רעים בכלל.LG באמת שמעתי דברים לא כל כך טובים עליהם.
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים המצב בשוק הזה לא השתנה כבר הרבה מאוד זמן, בגלל שהגיעו למיצוי הטכנולוגיהכל CDrom יהיה טוב חוץ מLGאני לא יודע איך מרשים לCD כזה לצאת מפס הייצור!
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים עם זה אני מסכים.אני לא חושב שהיום צריך לקנות CD-ROMים אלא במקרה של חוסר תקציב רציני.אבל שווה להשקיע עוד איזה 90 ש"ח כמו ששנאמר ולקנות DVD...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.