פורסם 2002 במרץ 723 שנים שאלה לי אליכם (פעם ראשונה לזיכרוני שאני שואל משהו ;D, כמה נחמד). בכל אופן חיברתי לבן-דודי היקר אתמול או שלשום Athlon XP 1600 plus ללוח (לא שזה קשור) Gigabyte ......H plus ומאוורר ספייר (החדש). החום שלו (מעבד) על ההפעלה ועם דלת פתוחה, רק בביוס (כלומר כשהוא לא עושה כלום) הוא 49 מעלות צלסיוס. עדיין לא יצא לי לבדוק את זה "חיי" בווינדוז או בבנצ'מרק כי המחשב מכובה ומוחבא עד שהוא (בן-דוד) שלי חוזר מהצבא כדי לראותו (שששש... הפתעה). האם החום הזה נורמאלי, בהתחשב בהיטסינק ה...מעפן? (ד"א הוא לא כ"כ רע, 0.71 C/W לפי דן הכה אהוב עלי). סתם כבד"א, זה אתר (דן) האהוב עלי ואני בו לפחות פעם ביום בשנה-וחצי שנתיים האחרונות, אם אין משהו חדש אז אני קורא שוב משהו ישן, הבחור (והניסוח כמובן) מדהים!
פורסם 2002 במרץ 723 שנים אמממ .... זה לא סוף העולם , 49 מעלות , זה סביר לחלוטיןתיקח בחשבון גם שזאת לא טמפרטורה מדוייקת , היא יותר גבוהה ב2 או 3 מעלות מעל האמיתית .
פורסם 2002 במרץ 723 שנים מחבר הגעתי למסכנה שהטפמרטורה לחלוטין לא הגיונית ולכן כזב (נו, איך אני אגיד Bogus בעיברית). וזה כנראה בגלל שהחיישן שלו נוגע במעבד (כלומר ככה זה צריך להיות תיאורתית אבל כמעט בכל הלוא"מים החיישן למטה בתחתית הסוקט) בקיצור אני אעדכן את הביוס ל F3 (מגיע איתו F2) ואם זה לא משתנה אז זה (כמעט) בטוח בגלל זה. מה אתם חושבים? נ.ב. אגב, גם פרוטו' אמר לי באייסי שהג'יגהבייט מזייף
פורסם 2002 במרץ 923 שנים צודק, זה יותר שייך לפה.מה זה - לאף אחד אין את'לון XP 1600???כתבתי את זה בהודעה אחרת אבל רלבנטי לכאן. קבלתי 1700+ וטמפרטורה היה 48 ב-IDLE. עכשיו, בבדיקת מאמץ 100% CPU במשך שעתיים, הטמפרטורה עלתה מ-46 ל-50. אז השנוי כנראה סביראבל אני לא בטוח שהטמפרטורה עצמה לא יכולה להיות נמוכה יותר. מה שמעניין, זה שעם הדלקת מחשב, כבר מופיעה טמפרטורה של 34 מעלות. האם זה הגיוני שאחרי כמה שניות זו תהיה הטמפרטורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.