עבור לתוכן

עזרה|יש לי 6gb זכרון ומראה לי רק 4GB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .. התחדשתי במחשב חדש ויש לי איתו בעיות בזכרונות אז ככה הלוח אם שלי P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600

הזכרונות שלי ‏3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHz

אז ככה בתוכנה 3dmrk06 הוא מראה לי שיש 6GB שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי 4GB ובמאפיינים של המחשב הוא מראה לי 4GB, יש לי ווינדוס 7 64 ביט . תודה לעוזרים .

פורסם

תנסה לעדכן ביוס..

פורסם
  • מחבר

אז ככה אחרי בדיקה יותר מקיפה הוצאתי את כל הזכרונות ושמתי זכרון אחד בסלוט הראשון והמחשב נדלק והראה לי 2GB כמו שצריך, בסלוט השני שמתי והמחשב לא נדלק וגם הוא לא עשה צפצוף ארוך כזה של בעיה בזכרון , בסלוט השלישי המחשב נדלק כרגיל אז מה שמראה לי זה שיש בעיה בסלוט האמצעי עכשיו השאלה אם יש דרך כלשהי לדעת אם זו בעיה של חומרה או תוכנה ? ...... עוד עדכון קטן התקנתי את התוכנה cpu-z ושם הוא מראה לי שיש לי 6114GB אז אני כבר משתגע הווינדוס מראה לי שיש לי רק 4 GB אותו הדבר בביוס רק התוכנות החיצוניות כמו ה 3dmark וה cpu-z מראות לי שיש לי 6 gb בבקשה תעזרו לי בעניין הזה .. שבת שלום ומבורכת .

פורסם

עדכון ביוס ניסתה?

פורסם

Start> Run > msconfig [Enter]

תבחר בלשונית Boot > Advanced Settings

ושם תסיר את הסימון מתיבות הסימון Maximum Memory ו-No. of Processors אם מסומן.

מבחינה חומרתית, תבדוק ב-BIOS שהזיכרונות מוגדרים כמו שצריך (לפי נתוני היצרן) מבחינת מתח, תדר ותזמונים.

אני ממליץ לעשות את זה לפני שאתה מנסה לעדכן BIOS. פעולה שנייה שהייתי ממליץ לעשות לפני עדכון BIOS היא לבדוק אם גרסאות ה-BIOS שיצאו מאז הגרסה הנוכחית שיש לך מתייחסות ופותרות בעיה שרק 4GB מזוהים מתוך ה-6GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים