פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים קניתי את הראוטר tplink1043nd לפני שבועיים בערך, עכשיו רציתי לדעת אם הוא יהיה שימושי כאשר אני עובר לתשתית בזק כי שמעתי שיש שם אפשרות של מודם+ראוטר.מה זאת האופציה הזאת? אני בינתיים הייתי רגיל להוט שהיה לי מודם וראוטר בנפרדהאם עכשיו יהיה שימוש לראוטר שלי? או שסתם קניתי אותו? ואיזה אופציה יותר טובה, מודם משולב עם ראוטר או מודם וראוטר בנפרד? תודה!
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים בזק משווקים מודמים-ראוטרים משולבים, אתה יכול למצוא אותם באתר: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx.אם אני לא טועה, לפי מה שהבנתי צריך להתחייב לשנתיים אם אתה רוצה דבר כזה.יש לך ראוטר טוב, קח מודם רגיל ותחבר את הראוטר אליו (כמו שהיה לך עד עכשיו).
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר בזק משווקים מודמים-ראוטרים משולבים, אתה יכול למצוא אותם באתר: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx.אם אני לא טועה, לפי מה שהבנתי צריך להתחייב לשנתיים אם אתה רוצה דבר כזה.יש לך ראוטר טוב, קח מודם רגיל ותחבר את הראוטר אליו (כמו שהיה לך עד עכשיו).אוקיי הרבה תודות.דרך אגב איזה מודם מומלץ לי לקחת מבזק? זה משנה?
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מהי הספקית?אם בזק בינלאומי, אתה יכול לקחת את הפרייבט בוקס - מודם ראוטר מובנה ADSL, תקן N עם תמיכה אלחוטית והכל (כולל אפשרות לחיבור קו טלפון) ב.9.90 לחודשדבר איתי אם אתה מעוניין
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אוקיי הרבה תודות.דרך אגב איזה מודם מומלץ לי לקחת מבזק? זה משנה?זה ממש לא משנה - קח את מה שיתנו לך.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מחבר כשבאתי להתחבר היום לבזק הם שאלו אם יש לי נקודת טלפון קרובה למחשב, אין לי. הם אמרו שצריך לעשות נקודה נוספת בחדר כי מה שיש עכשיו לא קרובה למחשב ואני לא יכול להעביר חוט, עכשיו שעושים לי נקודה חדשה אני צריך להעביר חוט מהנקודה הקודדמת לחדשה? כי אם זה ככה זה ממש לא כדאי לי..
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים לא מבין את הבעיה. המחשב ממש לא צריך להיות ליד המודם. המודם מתחבר לקו הטלפון ואין ממש מגבלה על אורך כבל הטלפון. המודם מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ואורך הכבל יכול להגיע ל-100 מטר. ממש אין חשיבות למיקום המחשב.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מחבר לא מבין את הבעיה. המחשב ממש לא צריך להיות ליד המודם. המודם מתחבר לקו הטלפון ואין ממש מגבלה על אורך כבל הטלפון. המודם מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ואורך הכבל יכול להגיע ל-100 מטר. ממש אין חשיבות למיקום המחשב.אבל אני צריך לעשות יציאה חדשה בשביל טלפון. אני לא יכול להשים את המודם עכשיו ליד הקו טלפון שיש לי כי הוא מעל המיטה, ואם אני עושה קו טלפון חדש אני צריך להעביר כבל בין הקו הישן לנקודה החדשה?
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מחבר השאלה שלך לא ברורה. אתה קונה קו טלפון חדש או רק מתקין שקע חדש?מתקין שקע חדש, האם יצטרכו לקדוח וכאלה?
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים מחבר בזק הציעו לי לעשות תשתית שעובדת לפי חשמל, כלומר אני מחבר איזה משהו לחשמל ומשם עם חוט אל הראוטר..איך השיטה הזאת? היא עובדת כמו השיטות הרגילות או שהיא פחות יעילה?
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים אתה יכול לקרוא סקירה על הטכנולוגיה הזו כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים מחבר אתה יכול לקרוא סקירה על הטכנולוגיה הזו כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htmקראתי, אבל עדיין לא הבנתי אם היעילות של זה תהיה אותו דבר כמו בחיבור של קו טלפון רגיל?דרך אגב המאמץ הזה של לעבור תשתית משתלם? בעיקרון אני עובר רק בגלל הps והרשת שלו שהרבה ממליצים על בזק כתשתית, אני חווה לאגים במשחקים מסויימים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.