עבור לתוכן

מתלבט בין שני לוחות אם

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

אני רוצה לוח אם שיספק לי חריץ אחד של PCI-E X16 ואחד של X8 - ועם אפשרות לCrossfireX וSLI

ושיאפשר לי סאונד באיכות גבוהה

עד עכשיו הייתי נעול על Gigabyte GA-P55A-UD4

מכיוון שהוא נתן לי את כל האופציות, אך הוא יקר מאוד (967 ש"ח ליתר דיוק)

והיום אחד מהפורום אומר לי שיש אחלה לוח אם של אינטל שיספק לי את כל הצרכים שאני צריך ב200 שקל פחות

עכשיו השאלה לי אליכם המקצוענים

האם הלוח אם הזה הוא איכותי וטוב?

INTEL WARRENSBURG : P55WG

המחיר שלו הוא רק 730 ש"ח, שה 230 שקל פחות מהUD4, משמעותי ביותר.

הלוח אם הזה מפיק גם הוא יכולת לSLI וCF, והחריצים של הכרטיס מסך שלו הם עם אותם מאפיינים, PCI-E X16, ואחד X8

מה אתם אומרים? הלוח אם הזה (P55WG) הוא טוב?! או שהוא לא משהו ביחס לUD4?

פורסם

ב - GA-P55A-UD4 יש עוד פיצ'רים, כמו SATA3 ו-USB3.

פורסם

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BLKDP55WG&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

סתם שתדע..

שנית, לא המלצתי לך על הלוח הנ"ל בחירוף נפש כמו שזה נשמע, המלצתי לך לבקש המלצה בפורום הנכון ללוח שנותן יחס טוב של עלות\תועלת

בהתאם לשימושים שלך .זה לוח שפשוט משתלם מאוד לדרישות ולשימושים שלי. לכן אם אתה צריך פיצ'רים נוספים, כמובן

שישנן אופציות נוספות שבטוח זולות מלוח שקרוב ל- 1000 שקלים כמו ה-UD4. שלפי מה שאתה מתאר לשימושים שלך, לא ייתן לך שום דבר מהותי.

בנוסף, ב-UD4 ישנה תמיכה ב-CF בלבד.

מה אתם אומרים? הלוח אם הזה (P55WG) הוא טוב?! או שהוא לא משהו ביחס לUD4?

ניסיתי להסביר לך את העיניין הזה בפוסט הקודם, אני יכול לתת לך לוח שה-UD4 ניראה כמו מסכן לידו, אבל גם המחיר שלו כפול..

כל העניין בסה"כ מתחיל וניגמר בצורך ובשימושים שלך בחלק שאתה קונה. לכן שאלה כמו ששאלת כרגע היא כלל לא רלוונטית.

מבחינת הפיצ'רים ה-UD4 עשיר יותר (שאלה אם אתה זקוק בכלל לפיצ'רים הללו) לפי הדרישות שלך לא ממש..

מבחינת איכות רכיבים ובלאי, אתה יכול להיות רגוע עם שניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים