פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים שלום רביש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים קיימות שתי אפשריות:1. כונן התקליטורים נדפק. (קרה לי במחשב הישן)2. הדיסק פגום / גודל / סוג לא מתאים. (יש כידוע לי CD,DVD,DVD-R וכו'..)בנוסף לכך באיזו תוכנה השתמשת למטרת הצריבה?
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר כונן ה- dvd תקיןהדיסק הקשיח תקין.מה הקשר לתוכנת צריבה? אני מעתיק קובץ מתקליטור לדיסק הקשיח. לא צורב שום דבר.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר כן. הההודעה שאני מקבל היאcan't read from the source file or diskאת ההודעה אני מקבל לאחר בערך שמועתקים כבר כ- 800mb מתוך 2.9g . קצב ההעברה בהתחלה הוא 1.5m לשניה ויורד עד 400k לשנייה לפני ההודעה.תודה
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מה הבעיה להבין ?הוא רושם לא יכול לקרוא מהמקור.גם אתה לא יכול לקרוא ?נראה שלך ולכונן יש משהו משותף.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מחבר אין בעיה בקריאת הקובץ מהדיסק. 3 אנשים במחשבים שונים העתיקו אותו למחשב ללא בעיה.אין לי צורך שתתרגם עבורי את ההודעה לעברית. סבירות די גבוהה שהאנגלית שלי טובה בהרבה משלךהפנייה למנהל הפרום כיוון שיש לי חשד שלחומרה אצלי אולי יש מגבלה מול חלונות 7 ובהעתקת קבצים גדולים.לצערי, זו לא פעם ראשונה שמישהו טיפש, שחצן וגס רוח נידחף לאן שלא צריך להידחף.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים ^^^^^ תרגיע טוב, עד כאן הבנתי שהמדיה שלך תקינה ( עובדת ב - שלושה מחשבים ), נשאר לחשוד שמשהו בכונן ה - DVD לא בסדר. תנסה להשאיל מאחד החברים כונן DVD ותראה מה קורה. החומרה אומנם גבולית, אבל אני לא בטוח שהיא הבעיה ( חוץ מהחשוד המיידי ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.