פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים אני לא חושב שבחור בן 21 צריך להחתים את אמאבא שלו : אם אתה יודע מי זה ירון ומי זה באמת ירון ? ומה הקשר בין זה לבין החוקים של נזק שאומרים שאם אין לך אישור לבצע הזמנות על קו הטלפון כי רק ההורים שלך רשומים עליו אז לא יעזור לך כלום.
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים "גוזלת" משמע לא ניתן להשתמש בקו בזמן הגלישה?...אם כך, אז התשובה היא לא.כל היופי בטכנולוגית ה xDSL הוא, שניתן לשוחח בטלפון ולשלוח פקסים תוך כדי הגלישה באינטרנט.
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים ההמרה של הקו ל-ADSL מרחיבה לך את הקואתה מקבל קו טלפון לשיחות ופקסים+קו מהיר לתקשורת נתונים (אינטרנט)
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים להלן ראוטר חיצוני (ADSL) של חברת 3com התואם ל DSLAM של אלקטל המצוי במרכזות נזק השונות.http://www.3com.co.il/Products/Product.asp?PID=3CR414492-IL
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים אני ממש לא מצליח להבין למה אני מקבל כל כך הרבה פניות אישיות בנושא ה-ADSL והמודם הפנימי של סמסונג.. כתבתי על הזה הרבה מאד פרטים (כמעט את כל מה שאני יודע) פה בפורומים ואני בטוח שיותר פשוט להרים טלפון ללמיר ולשאול אותם בדיוק מה המבצע הזה, מה מקבלים וכמה עולה.
פורסם 2002 בינואר 223 שנים גיל......תעשה לי טובה תתקין משחק כמו יו טיותעשה בדיקה מה הפינג שלךזה מאוד חשוב לי.למעשה הכי חשוב =O
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.