פורסם 2010 באוקטובר 2814 שנים האם באמת לישפאר אין מעבדת תיקונים בארץ?באיזה חנות אמינה ניתן לרכוש שיהיה אחריות עם מעבדת תיקונים בארץ?
פורסם 2010 באוקטובר 2814 שנים נכון - אבל בזמן שהמכשיר אצלהם מקבלים מכשיר חלופי והוא מתוקן ברמה הכי גבוהה במעבדה רשמית של סוני.אחרי שעוברת השנה אחריות - זה גם ככה לא משנה.ליביו
פורסם 2010 באוקטובר 2914 שנים אם אתה גר באיזור המרכז,הייתי ממליץ לך על יוסי מ"עולם ה DVD" שנמצא בראש העין.הדיל הכי טוב שמצאתי בכל הרשת.
פורסם 2010 באוקטובר 2914 שנים מחבר אני מדרום הארץ.מחיפוש באינטרנט מצאתי את ההצעות הבאות:ב-Xstation במחיר 1899 [אחריות של ישפאר, שלט 1, כבל HDMI, 7 ימי אספקה, משלוח חינם].ב-gamestore במחיר 1750 [לא צויין אם האחריות של ישפאר, שלט 1, כבל HDMI, אספקה של 14 יום, לא צויין עם המשלוח חינם].ב-underdog במחיר 1895 [אחריות של ישפאר, שלט 1, כבל HDMI, אספקה של 3 יום, משלוח חינם].ב-VGS במחיר 1899 [אחריות של ישפאר, שלט 1, כבל HDMI, זמן אספקה לא צויין, משלוח 30 ש"ח].בחצי חינם במחיר 1898 [אחריות של ישפאר, שלט 1, כבל HDMI, אספקה של 7 ימים, משלוח חינם].אני בוודאות אקנה את הדגם של ה-Slim 160GB, לא צריך 2 שלטים.האם באחת החנויות אפשר להתמקח לגבי הדיל ולהוציא מהם הנחה כלשהי או לפחות לקבל משחק לבחירתי במחיר מוזל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.