פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים אני חושב שהגיע לגולשים במערכת הפורומים פורום יותר משוכלל שבנוי בעץאם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור (עד כמה שאני יודע ב PHP (ב ASP אני בסדר))הנה דוגמה למה שבניתי:http://www.melonportal.co.il/Forums/Forum.asp?ForumsList_id=1הפורום הזה מת אז אין מי שיראה את ההודעות שאתם תשלחו שם, גם לא גוגל אז תרגישו חופשי לבדוק את המערכתמקסימום אני ימחוק הודעות לא רצויותואם לא אז לפחות תעשו במקום תמונה של תיקיות לתמונה של הפורוםלדוגמה בתמונה:[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 16:33:09למי שלא מכיר פורום בעץ זה פורום שלוחצים על נושא ההודעה או התגובה ואז רואים את התוכן שזה יותר מהר וככה זה נראה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים אני תמיד התייחסתי למערכות "עץ" כאל עוף מוזר, שריד כלשהו מתקופת השקר כלשהו.ד"א אני חושב שזה יותר מתאים ל"צור קשר" שמופיע בתחתית העמוד.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים אל תיקח את זה אישית אבל לדעתי הדוגמאות שהבאת לא נראות טובות יותר או נוחות יותר...
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר שלחתי גם קישור אז במקום לשלול מראש פשוט תכנסו ותבדקואתם לא מאמינים עד כמה זה יותר טוב ונוח
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים למה שלא תעברו למערכת vBulletin שם כל אחד יכול לבחור לו את התצוגה המתאימה עבורו מה גם שזו מערכת הרבה יותר טובה מSMF (עדיין מתעדכן הדבר הזה?) מוכן לתרום רישיון בתמורה לבאנר (ועכשיו ברצינות, אם העניין נשקל באופן רציני אני יכול לעזור בקטע של הרישיון למערכת)
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים פורום עץ בכלל לא נוח.ובנוסף נתקלתי בהרבה מקרים שבפורום עץ, פשוט מתעלמים באופן לא מודע מהודעות תגובה להודעה הפותחת. אחרי שמתפתח ענף גדול.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים קשה לתאר כמה אני שונא פורומים שמבוססים על השטות הזאת.אין ספק שאני לעולם לא אכנס לפורום כזה.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים למה שלא תעברו למערכת vBulletin שם כל אחד יכול לבחור לו את התצוגה המתאימה עבורו מה גם שזו מערכת הרבה יותר טובה מSMF (עדיין מתעדכן הדבר הזה?) מוכן לתרום רישיון בתמורה לבאנר (ועכשיו ברצינות, אם העניין נשקל באופן רציני אני יכול לעזור בקטע של הרישיון למערכת) עזוב אפילו IPB הם לא רוצים.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מלבד זה ש SMF לא מציגה Windows 7 במקום Windows NT, מה אתה עוד צריך ממערכת הפורומים פה?... Embedded stuff from youtube?... גם מיותר - אם אתה לא מקליק על הקישור, אתה בכל מקרה צריך להקליק על ה Play.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.