פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים שלום לכולם ,יש לי שאלה בקשר לעבודה עם חיבורים סיריאלים תחת C .מצורף קוד שכתבתי ( את חלקו לקחתי מדוגמא מסויימת כי אני ב RS485 ועל כן אני צריך להגיד את ה Clock הפנימי של הכרטיס על מנת לעבוד במהירות גבוהה )Baud Rate - 6000000 ( 6MB ) -> שעון פנימי של 50Mhz . הבעיה היא שבשימוש בפונקציות של windows אני יכול להגדיר קצבים מסויימים של מספיקים לי , יש את האפשרות dcbSerialParams.BaudRate = BAUD_USERif ( !GetCommState(hDevice , &dcbSerialParams) ) printf("Error Getting State\n"); else { dcbSerialParams.BaudRate = BAUD_USER; dcbSerialParams.ByteSize = 8; dcbSerialParams.StopBits = ONESTOPBIT; dcbSerialParams.Parity = PARITY_SPACE; }אך בסופו של דבר אני מקבל למסך את ההודעה :Error Setting Stateשמצביעה על כך שהפעולה נכשלה...אם למישהו יש רעיון אני אשמח .[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אתה שם שם את אחד הערכים של CBR_*?תקרא אתhttp://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa363214(VS.85).aspx
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מחבר אני לא , אני משתמש בכרטיס 422 כי אני רוצה Baud גבוהה - 6MB אני פשוט נותן ערך דצימלי.....של 6000000 אחריי שהגדרתי את השעון הפנימי של הכרטיס לעבודה במצב של 6 מגה ( 50MHZ ) 50MHZ * 8Bit = 6MB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.