עבור לתוכן

בדיקת קב"א

Featured Replies

פורסם

בכל אופן אני מכוון לקורס חובלים, המטרה שלי היא להיות קצין (בכיר) על צוללת.

מלש"ב אני מניח ?

בשביל להגיע לצוללות דרך חובלים צריך המון יכולת ולא מעט מזל.מכל מחזור של חובלים מגיעים רק שלושה/ארבעה חובלים למגמת צוללות - תהיה מודע לעובדה שרוב הסיכויים הם שתגיע לדבורים או לסטילים.

מעבר לזה,אתה מלש"ב(תקן אותי אם אני טועה) ולהגיד מראש שאתה רוצה להיות בכיר בצוללות זו אימרה מאוד...מיוחדת. חכה עם זה,תעשה גיבוש,תתגיס - ומשם ? יהיה בסדר.

פורסם

אכן, מלש"ב.

וכן אפילו יום סיירות לא עברתי (זה עדיין חובה ע"מ להתקבל לגיבוש? אני מפחד שלא יצא לי להתאמן מספיק, אין לי מושג מה הדרישות הפיזיות שם וכל מה שמצאתי היה מסמך עתיק בויקי משנת 1872 שרלוונטיותו מוטלת בספק). אבל במשפחה שלי יש עבר עשיר של דרגות בכירות בחיל הים. אני נמנע מלהגיד איפה ואיזו דרגה כי אני לא בטוח האם זה סודי או לא, אבל מספיק להגיד ששמעתי מספיק על התפקיד בצוללות ע"מ לקבל עניין מיוחד בו.

וכן, אני יודע שזו דרך מפרכת ושאני צריך גם המון מזל ויכולות. אני מצידי מכוון לשם, מקסימום - אקלע. במקרה הגרוע ביותר? לא אצליח ואז אוכל "לנשור" לכל מקום שארצה כמעט.

פורסם

בצבא אין מזל ויכולת, יש פרוטקציה...

פורסם

אני דווקא חושב שזה מבורך שאתה מראש מכוון רחוק. חלק גדול מדי מהקצונה הבכירה בצה"ל בנוי על חבר'ה שיצאו לקק"צ בהחלטה של רגע ואז פשוט משכו את החתימת קבע שלהם עוד ועוד - במקום אנשים שמראש רצו בקריירה צבאית מפוארת.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

מוזר מאוד, בסביבה שלי יש בנאדם אחד עם קב"א 54, חברה אחת עם 52, וכל השאר... מתחת ל-50. אני מניח שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, לא?

בכל אופן אני מכוון לקורס חובלים, המטרה שלי היא להיות קצין (בכיר) על צוללת.

אתה יודע שרק בודדים מגיעים לצוללות דרך חובלים? קצת יותר מאלה שאשכרה הופכים לקצינים דרך שירות בצוללות ולא נשארים נגדים.

אתה מכוון למקום מעניין, רק קצת פחות צעירות ורברבנות ושיהיה לך בהצלחה. לא חובה יום סיירות, אפשרי דרך איתור צדדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים