עבור לתוכן

בדיקת קב"א

Featured Replies

פורסם

הייתי מעוניין לשער מה הקב"א שלי לפי הזימונים שקיבלתי....

קיבלתי זימון בהתחלה לעתודה, ולאחר מכן זימון לחיל המודיעין...!

מי שיודע בערך מה יכולה להיות הקב"א שלי... אז תודה :]

פורסם

מעל 52.

פורסם

פשוט תתקשר ללשכת גיוס ותשאל. הם יענו לך (יצא חוק שמחייב אותם להגיד).

פורסם
:goodposting:
פורסם

מישהו כבר ניסה את זה?

פורסם

נו מה נראה לך שאני עובד עלייך? מה זה פה אצ'קלונה?

פורסם

כן, הם רק מבקשים לפעמים את הקוד האישי שלך

פורסם

איזה מספר צריך ללחוץ במשיבון של לשכת הגיוס לבירור קבא? 2?

פורסם

בירור הליכים בלשכת גיוס (2). תאריך גיוסך הנוכחי הינו XX/XX/201X, למעבר לנציג נא הקש 1

פורסם

תתקשר ותשאל. הכי פשוט.

אני מתגאה ב-56 שלי D:

פורסם

תדאג לעשות משהו עם ה-56 שלך לפני שתהיה אחד מאותם 56ים שנתקעו בתפקידים של 46

פורסם

תתקשר ותשאל. הכי פשוט.

אני מתגאה ב-56 שלי D:

זה לא נדיר במיוחד אתה יודע את זה נכון? :nixweiss:

תכלס אני לא מבין כל כך את משמעות של זה, אין הבדל בין 54 ל56 וגם כן לפעמים 52 עדיף על 56, המספרים האלה לא אומרים כלום.

פורסם

האמת היא שקב"א גבוהה היא כן נדירה. אומנם אם לך יש קב"א גבוהה רוב הסיכויים שגם לרוב חברייך יש קב"א גבוהה(מעין מתאם מוזר כזה, אצלי בחבר'ה אין אחד עם מתחת ל54) - אך אתה והחבר'ה שלך זה ממש לא הנורמה - שמגיעים לצבא "האמיתי" מבינים שזה שלך ולחבר שלך יש קב"א 55+ לא אומר כלום.

ממוצע הקב"א יציב ועומד על 49.9 - לא יותר מכך. 54-56 זה גבוה מאוד ויש אותו לאחוז נמוך יחסית מהאוכלוסייה.

פורסם

כמו שנאמר מעל, זה נכון, לדעתי הכל תלוי בסביבה, אני יכול לומר שלמרבית האנשים שסובבים אותי היו נתונים אישיים מובחרים (לכל אחד קב"א מעל 54 וכמעט תמיד דפ"ר מעל 60, ותכלס לרוב היה איזה80 ), אבל כאשר יוצא לך להתעסק עם נתונים כאלו בהמשך הדרך, אתה קולט שרוב הצבא ממש לא מייצג את הסביבה שממנה את מגיעה.

אבל כמו שכבר כנראה אמרו פה, נתונים אישיים זה נחמד ויפה, אבל מה אתה עושה איתם קובע באמת(אני מכיר מספיק חברה אם נתונים מעולים שיושבים ומבזבזים שעות מול מסך מחשב בתפקידים שאפשר לומר שהם שווי ערך למזכירה, ובאותה מידה יש חברה בעלי נתונים אישים גבוהים שיושבים וטוחנים שמירות כי ברגע האחרון הם נזכרו שהפ רוצים קרבי אבל לא השקיעו בזה כלום והגיעו לתפקידים בשקל).

וסתם שוויץ אישי גם לי יש קב"א 56 ואם אני זוכר נכון דפ"ר 90 (שאם אני לא טועה זה הכי גבוה או כמעט הכי גבוה) .

פורסם

מוזר מאוד, בסביבה שלי יש בנאדם אחד עם קב"א 54, חברה אחת עם 52, וכל השאר... מתחת ל-50. אני מניח שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, לא?

בכל אופן אני מכוון לקורס חובלים, המטרה שלי היא להיות קצין (בכיר) על צוללת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים