עבור לתוכן

-לנעול- באיזו קונסולה עדיף לשחק ברשת? -לנעול-

Featured Replies

פורסם

מה יותר מומלץ XBOX360 או PS3?

הסבר צטט ונמק!

;D

פורסם

PS3, מסיבה פשוטה אחת בלבד, הוא בחינם!, לא משנה כמה דברים MS יוסיפו בשביל ששירות ה MP שלהם יהיה טוב יותר, ברגע שזה עולה כסף זה לא שווה.

פורסם
  • מחבר

איך המשחקיות בכללי מבחינת ניתוקים, פינג ולאגים?

פורסם

אם כל הציוד שלך עובד כמו שצריך וה ISP שלך לא עושה בעיות הפינג אמור להיות בסדר ולא אמורים להיות ניתוקים.

ב XBOX יותר קל לשחק עם חבים (ב PSN אין מערכת יעודית לזה ול 360 יש) וגם בדרך כלל הפינג ב 360 יהיה טיפה נמוך יותר אבל שוב, לא משוה שמצדיק 60$ בשנה.

פורסם
  • מחבר

עדכונים מתבצעים בצורה פשוטה ונוחה?‏

פורסם

ב-X360 לא יודע איך זה, ב-PS3 ממש פשוט.

כשאתה מדליק את ה-PS3 הוא רושם לך הודעה למעלה שיש עדכון, ואם תרצה להשתמש ברשת הוא יחייב אותך לעדכן.

וברגע שתכנס למשחק כלשהוא הוא יבדוק עדכונים לבד.

פורסם

המשחקיות היא אותה משחקיות בשניהם, מנסיון.

XBOX עולה כסף. PS3 בחינם.

אבל אם אתה מעוניין בהורדות וקניית תכנים, זה הרבה יותר פשוט ב XBOX. סוני לא מכירה בישראל כמדינה ב PSN.

החיסרון הכי גדול של ה PS מבחינתי זה השלט. אחרי משחק ארוך הידיים שלי נראות ככה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

:smile1::lol: :lol: :smile1:

עם 2 השלטים בדרך כלל אחרי שאני מסיים לשחק אני מרגיש כאילו נשברו לי האצבעות. למרות שהרטט של סוני הרבה פעמים מרדים לי את היד ואז קשה לי לשחק :-\

העדכונים מאוד נוחים גם ב 360 וגם ב PS3. החנות של ה XBOX נוחה יותר וגם יותר קל לקנות מישראל, אבל שוב לא משהו שמצדיק 60$ בשנה.

פורסם
  • מחבר

בחצי חינם אפשר למצוא בהכי זול?‏ האם יש את הדגמים החדשים בפחות מ160 ג'יגה?‏ איפה ניתן לרכוש משחקים במחיר שפוי?‏

פורסם

מאלה שנותנים אחריות של ישפאר ומופיעים בזאפ הם הכי זולים. הדגמים החדשים הם 160G או 320G, ה 120/250 הם הישנים יותר.

משחקים במחיר שפוי אפשר מחנויות בחו"ל כמו GAME,SHOPTO ועוד כמה (הייתה רשימה פה בפורום). אם אתה לא יכול מחו"ל אז יש בארץ את PCGAMES שהמחירים שלהם יחסית טובים.

פורסם
  • מחבר

אילו הבדלים קיימים באחריות שצריך לשים לב לפני קניה?‏ האם קיימת גבייה כלשהי בהזמנה של משחקים מחו"ל?‏[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 00:10:05

אילו הבדלים קיימים באחריות שצריך לשים לב לפני קניה?‏ האם קיימת גבייה כלשהי בהזמנה של משחקים מחו"ל?‏
פורסם

אין לי ניסיון במימוש אחריות לקונסולות אבל קראתי בנושא ממה שקרה לאנשים אחרים.

הבדלים בין ה PS3 ל 360? לסוני יש יבואן רישמי ול XBOX אין יבוא רישמי לארץ. מצד שני לפי מה שהבנתי לישפאר אין מעבדה בארץ וכל קונסולה הם שולחים לסוני לבדיקה מה שאומר הרבה מאוד זמן עד שמסדרים את הבעיה וגם צריך לשלם (אם אני זוכר נכון זה 600 שקל). יש בארץ מספר חנויות עם מעבדה צמודה שאמינות יחסית ויסדרו את הבעיה במחיר נמוך יותר אבל יש גם חנויות פחות טובות.

בקשר למשחקים מחו"ל אני דיי בטוח שמשלמים רק על המשלוח. אפשרות נוספת לקניה זה מיד שניה/משחקים משומשים, יש ב YAD2 ויש מספר חנויות שיש להן אגף של משחקים משומשים (למשל underdog או PCGAMES שנותנים גם הנחה על מוצרים עם אריזה פגומה).

פורסם
  • מחבר

אילו חנויות אמינות עם מעבדת תיקונים של PS3 יש בארץ?‏

פורסם

גיליתי עכשיו שאפשר לחבר את השלט של הסוני למחשב ולהשתמש באינולטור שידמה אותו לשלט של 360, שיחקתי ב SHANK במחשב וזה נוח+ :smile1:

שמעתי דברים טובים על VGS, אבל שוב יש כמה משתמשים בפורום שיש להם יותר ניסיון בדברים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים